Karacan, seçim bürosunu açtı

Demokrat Parti (DP) Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan'ın seçim ofisi törenle açıldı. Törene, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)’den istifa ederek Demokrat Partiye geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi de katıldı.Yerel...

Karacan, seçim bürosunu açtı

Demokrat Parti (DP) Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan'ın seçim ofisi törenle açıldı. Törene, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)’den istifa ederek Demokrat Partiye geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi de katıldı.

Yerel Seçimler yaklaşırken, partilerin seçim çalışmaları da hız kazanmaya başladı. DP’den Marmaris Belediye Başkanı Adaylığı açıklanan Mustafa Karacan’ın seçim ofisi açılışı gerçekleşti. Açılışa Demokrat Parti Muğla İl Başkanı Zekayi Alper, Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Behçet Saatçi, oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı.

Törende ilk konuşmayı DP Marmaris Muğla il başkanı Zekayi Alper yaptı.Alper, "İnşallah 31 Mart'ta seçim Mustafa Karacan'ın zaferi ile taçlanacak Marmaris'e yeni bir güneş doğacak" dedi. Daha sonra alkışlarla kürsüye gelen Demokrat Parti Marmaris belediye başkan adayı Mustafa Karacan, yaklaşık 4 ay önce Marmaris'te büyük bir ateşin kıvılcımını tutuşturduklarını söyleyerek, "Biz inandık, şimdi onlarca, yüzlerce, binlerce insan bu kaderin değişeceğine inanıyor. Mutlu ve kutlu olsun" dedi.

Karacan ,”Şimdi rakiplerimiz kendi yaptıkları ankette bizi ikinci gösteriyorlar ama biz 30 Mart'ta kimin birinci olacağını onlara göstereceğiz” ifadesine yer verdi. Marmaris'te turizmin 12 aya çıkartılması için sadece irade ve kararlılık gerektiğini söyleyen Karacan, "Bu irade ve kararlılığı biz göstereceğiz, şimdi seferberlik zamanıdır, işçisiyle, işvereni ile esnafı ile, sanatçısıyla seferberlik içinde Marmaris'i dünyanın en sağlıklı turizm kentine dönüştüreceğiz. Biz vatandaşa vaat değil söz veriyoruz, sözüm namustur" dedi.

Açılış töreninin sonunda Dünya ve Avrupa karate şampiyonu Demokrat Parti Ortaca Belediye Başkan adayı Ömer Habeş'e DP Muğla il başkanı Zekayi Alper tarafından parti rozeti takıldı.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.