Kapalı salonun inşaatı sürüyor

Yatağan’da inşaatına geçtiğimiz ay başlanan kapalı spor salonu hızla yapılıyor. Muğla İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 500 kişi kapasiteli spor salonunun sözleşme bedeli ise 2 milyon 370 bin TL artı KDV olarak belirlendi.500...

Kapalı salonun inşaatı sürüyor

Yatağan’da inşaatına geçtiğimiz ay başlanan kapalı spor salonu hızla yapılıyor. Muğla İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 500 kişi kapasiteli spor salonunun sözleşme bedeli ise 2 milyon 370 bin TL artı KDV olarak belirlendi.

500 kişi kapasiteli spor salonu inşaatında inceleme yapan Muğla İl Genel Meclisi’nin Yatağanlı Başkanı Cemal Gürpınar, “Yatağan'da büyük bir eksikliği gidereceğiz” dedi.

Yatağan yıllardır özlemi çekilen kapalı spor salonuna kavuşuyor. Spor salonu ihalesini alan yüklenici firma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Daha önce de salonun inşaatının başlaması dolayısıyla Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar ve İl Genel Meclis Üyesi Eyüp Katırcı çalışmaları yerinde izleyip firma yetkililerinden bilgiler almışlardı.

Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, spor salonu inşaatınında inceleme yaptı. Gürpınar yaptığı açıklamada; “Yatağan güzel bir kapalı spor salonuna kavuşuyor. Bu konudaki tüm ön çalışmaların tamamlanmasından sonra ihaleyi alan yüklenici firma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu konuda bugüne kadar tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Artık Yatağan'da her türlü etkinliklerin gerçekleştirilebileceği bir yer olacaktır. Öğrencilerimize, gençlerimize ve halkımıza hayırlı olsun.

Yatağan Kapalı Spor Salonu yer itibarıyla da çok iyi bir yerde okullara yakın, futbol sahasının yanında. Bugün burada yalnız spor salonu yapılmıyor. Özellikle gençlerimizin sosyal faaliyetler düzenleyebileceği büyük bir projeyi hayata geçiriyoruz” dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.