Kantincilerde İp Atlama etkinliği

Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonunun üyesi olan Muğla Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği İp Atlama Etkinliklerini geleneksel hale getirdi.Dernek, kurulduğu ilk günden itibaren derneğin amaçları doğrultusunda...

Kantincilerde İp Atlama etkinliği

Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonunun üyesi olan Muğla Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği İp Atlama Etkinliklerini geleneksel hale getirdi.

Dernek, kurulduğu ilk günden itibaren derneğin amaçları doğrultusunda çocukların sağlıklı hareketli yaşam sürmeleri için birçok etkinlik yaparak, çocukları sağlıklı hareketli yaşama teşvik çalışmalarına devam ediyor ve her alanda çocukların yanında olduğunu gösteriyor.

Dernek Başkanı Gökhan Yıldırım, dernek olarak her zaman sosyal ve sportif alanlarda katkı sunmaya devam edeceklerini belirterek; “Kantinci esnafı olarak öğrencilerimizi bizler kendi evladımız gibi görüp onları sevgiden, saygıdan, sağlıktan, hareketten mahrum bırakılmadan büyümeleri için her alanda elimizden gelenin en iyisini yaparak onlara olan desteğimizi herzaman vermekteyiz. Gerçekleştirilen Etkinlik Geleneksel hale getirilmiş ve bu sene ikincisini gerçekleştirmenin gurur ve onurunu yaşamaktayız. Çocuklarımızı internet başında oyun oynayan değil spor yapan hareket eden bir toplum olarak büyümeleri için vazife edindiğimiz görevlerimizi gercekleştirmeye devam edeceğiz.

Derneğin bünyesinde olan her kantinci esnafımız çocukları kendi evladı gibi görmekte ve onların sağlıklı büyümesi için okul etrafında birçok denetimsiz yerlerin önlenmesi için gerekli savaşı annesinin babasının yerine veren esnaftır.

Yapılan ip atlama etkinliği ile çocuklara unutulan oyunlara teşvik edilerek hareket etmenin önemi vurgulanmış ve etkinlikte çocukların sonderece mutlu oldukları görülmüştür. Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur çocuklarımız sağlıklı mutlu oldukça toplumumuz mutlu olacak ve geleceğimiz olan çocuklarımız sağlıkla büyüyeceklerdir.”dedi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.