Kan Bağışçılarına Bronz Madalya

Milas, Marmaris Kan Bağış Merkezi tarafından belirli aralıklarla gerçekleştirilen bağış çalışmaları sırasında 10 ünite ve üzerinde kan bağışında bulunan 3 bağışçı bronz madalya ile ödüllendirildi.10 ünite ve üzerinde...

Kan Bağışçılarına Bronz Madalya

Milas, Marmaris Kan Bağış Merkezi tarafından belirli aralıklarla gerçekleştirilen bağış çalışmaları sırasında 10 ünite ve üzerinde kan bağışında bulunan 3 bağışçı bronz madalya ile ödüllendirildi.

10 ünite ve üzerinde kan bağışlayarak Türk Kızılay’ının seçkin kan bağışçılarının arasına katılan Güray Turgay, Ayhan Hakca ve Necati Girgin örnek davranışları nedeniyle Türk Kızılay’ının kan bağışçıları için hazırladığı bronz madalya ile onurlandırılmaya hak kazandılar.

Madalyasını ve beraatını önceki gün akşam saatlerinde Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen kan bağışı çalışması sırasında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın elinden alan bağışçılardan Güray Turgay, “Bu madalya inşallah başkalarına da örnek olur. İhtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kan her zaman ihtiyaç duyulan bir unsur” dedi.

Madalya almaya hak kazanan bağışçılara belgelerini ve madalyalarını teslim eden Başkan Tokat, bağışçıları tebrik ederek, herkesin kan bağışı konusunda duyarlı olması gerektiğini söyledi. Kızılay'ın en büyük destekçisinin bağışçıları olduğunu dile getiren Kızılay Milas Şube Başkanı Mustafa Gezginci ise, çevredeki herkesin kan bağışına teşvik edilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Bağışlanan her ünite kan hayat kurtarır. Biz, burada aracı kurumuz, sizlerse hayat kurtaran insanlarsınız. Bir çocuğun tekrar doğum günü kutlamasına, bir babanın oğlunun mezuniyet törenini görmesine, bir annenin tekrar oğlunu kucaklamasına yardımcı oluyorsunuz. Siz bir insana hayat armağan ediyorsunuz” diye konuştu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.