“Kamp alanına Vali Güvençer ismi verilsin”

DYP Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, Gökova orman mesire alanın işleyişinde ve düzenlenmesinde katkıları olan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in isminin mesire alanına verilmesini istedi.DYP Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz...

“Kamp alanına Vali Güvençer ismi verilsin”

DYP Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, Gökova orman mesire alanın işleyişinde ve düzenlenmesinde katkıları olan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in isminin mesire alanına verilmesini istedi.

DYP Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz yaptığı yazılı açıklamada Gökova orman mesire alanın işleyişinde ve düzenlenmesinde katkıları olan Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in isminin mesire alanına verilmesini istedi.

Karaöz açıklamasında Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in Muğla için bir talih kuşu olduğunu söyledi.

Vali Mustafa Hakan Güvençer’in atandıktan sonra ilk icraatının siyasi partilere ziyaret ettiğini belirten Karaöz; “ Sayın Valimizin bizlere ziyaretinde Akyaka’nın turizm açısından yeteri kadar tanıtılamadığını, tamamlanması gereken çok eksikler olduğunu, Muğlalı hemşehrilerimizin Akyaka beldemizden yeteri kadar yararlanmadığını defalarca dile getirdiğimizi söyledik.  Sayın Valimizde Muğlaya ve Muğlalılara hizmet etmenin kendisi için bir mutluluk olduğunu ifade etti” dedi.

Karaöz;” Şimdi Akyakamızda Muğla Valiliği ve Melsa işbirliği sonucu ortaya çıkan manzarayı gelinde kendiniz görün. Biz ne kadar anlatsak da gözünüzle görmeden inanmazsınız. Şu an orman piknik alanının otoparkı dahil yukarıda Kır Gazinosunun çevresinde yapılan işleri kağıda döksem sayfalar yetmez. Muğlamıza geldiği günden bugüne şehrimizi kendi memleketi gibi gören ufku geniş, iş bilen, çalışkan, dürüst valimizle ne kadar öğünsek azdır. Fazla söze gerek yok, iş bilenin kılınç kuşananınsa o zaman Muğlalılar ve Akyakalılar düşen görev: Gelin Gökova orman mesire alanını Sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer’in ismiyle taçlandıralım” diye konuştu.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.