Kadın Girişimciler çalışmaları başlattı

İki yılda bir seçimleri yapılarak yeni yönetimin belirlendiği TOBB Muğla Kadın Girişimciler İcra Komitesi’nin yeni yönetimi 7 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilen bir seçim ile belirlenmişti. Seçimin ardından ilk toplantılarını...

Kadın Girişimciler çalışmaları başlattı

İki yılda bir seçimleri yapılarak yeni yönetimin belirlendiği TOBB Muğla Kadın Girişimciler İcra Komitesi’nin yeni yönetimi 7 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilen bir seçim ile belirlenmişti. Seçimin ardından ilk toplantılarını 10 Şubat Salı günü düzenleyen Komite bir araya gelerek çalışmaları başlattı. Toplantıya Muğla Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aslı Karataş, Başkan Yardımcıları Yasemin Çınar, Feray Serat ve Gülay Hız ile Komite Üyeleri katıldı.

Koordinatör Oda olan MUTSO çatısı altında buluşan komitenin toplantısı Muğla Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aslı Karataş’ın gündemi açması ile başladı. Başkan Aslı Karataş, önceden belirlenen gündem maddeleri hakkında komite üyelerinin fikirlerini aldı. Belirlenen gündem maddeleri doğrultusunda kendisine bir yol haritası belirleyen Komite, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Aktif katılımın sağlandığı toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ve karara bağlanmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.