KADEM’den engelli çocuklara masal dinletisi

Bodrum Belediyesi KADEM, Bodrum Sağlık Vakfı Rehabilitasyon Merkezi “Engelli Çocuklara Masal Dinletisi” etkinliği kapsamında Turgutreis’deki dernek binasını ziyaret etti.Ziyarette Bodrum Sağlık Vakfı Rehabilitasyon Merkezi’ndeki...

KADEM’den engelli çocuklara masal dinletisi

Bodrum Belediyesi KADEM, Bodrum Sağlık Vakfı Rehabilitasyon Merkezi “Engelli Çocuklara Masal Dinletisi” etkinliği kapsamında Turgutreis’deki dernek binasını ziyaret etti.

Ziyarette Bodrum Sağlık Vakfı Rehabilitasyon Merkezi’ndeki çocuklara dramatize masallar anlatan KADEM çalışanları onlarla sohbet etti, birlikte şarkılar söyledi.

Bodrum Belediyesi KADEM’le Bodrum Sağlık Vakfı işbirliğindeki “Engelli Çocuklara Masal Dinletisi” sadece bir Engelliler Haftası etkinliği olarak kalmayacak. Yarımadada ulaşılabilinen tüm engelli çocukların bu etkinlikten faydalanması sağlanacak. Engelli çocuklarının bu etkinlikten faydalanmasını isteyen veliler, her ay KADEM’in ile Bodrum Sağlık Vakfı’nın belirleyeceği tarihlerde düzenlenecek olan “Engelli Çocuklara Masal Dinletisi”ne çocuklarının katılmasını sağlayabilecek.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.