Kaçakları taşıyan tekne battı:5 ölü

Bodrum ilçesi açıklarında 16 Suriyeli kaçak göçmeni taşıyan tekne battı. Batan tekneden 8 kişi canlı kurtarıldı ve 5 kişinin cesetlerine ulaşıldı. Sahil güvenlik ekipleri tarafından kaybolan 3 kişiyi arama çalışmalarının...

Kaçakları taşıyan tekne battı:5 ölü

Bodrum ilçesi açıklarında 16 Suriyeli kaçak göçmeni taşıyan tekne battı. Batan tekneden 8 kişi canlı kurtarıldı ve 5 kişinin cesetlerine ulaşıldı. Sahil güvenlik ekipleri tarafından kaybolan 3 kişiyi arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Yunanistan'ın Kos Adası'na 16 Suriyeli kaçak göçmeni taşıyan tekne, saat gece 01.00 sularında henüz nedeni belirlenemeyen bir sebeple battı. Sahil güvenlik ekiplerinin devriye faaliyeti sırasında denizdeki bağırma seslerini fark etmesi üzerine bölgeye intikal ettiği ve suda çırpınan kaçaklara müdahale ettiği öğrenildi. 6 sahil güvenlik botu ve 1 helikopter ile yürütülen kurtarma çalışmasında 1'i kadın 8 kişi canlı olarak kurtarılırken 5 kişinin ise cansız bendenlerine ulaşıldı. Öte yandan kaybolan 3 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.