Jandarma’dan yaşlılara ziyaret

Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ilçede ve köylerde bulunan 86 ile 91 yaş arasında yaşlılara evlerinde ziyaret edip, çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.Jandarma İlçe Karakol Komutanı Jandarma Yüzbaşı Zafer...

Jandarma’dan yaşlılara ziyaret

Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ilçede ve köylerde bulunan 86 ile 91 yaş arasında yaşlılara evlerinde ziyaret edip, çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

Jandarma İlçe Karakol Komutanı Jandarma Yüzbaşı Zafer Tuncer Başkanlığında Jandarma Kıdemli Başçavuş Hayri Atak ve Jandarma Uzman Çavuş Ali Kahraman ve asker Semih Köse’den kurulu ekip, ilçede ve köylerindeki Zafer Zenci (91) Kore Gazisi Ömer Uysal (86) Şehit asteğmen Erdi Uysal’nın dedesi Mustafa Gürbüz (92) ve Durmuş Acet (87) arasındaki yaşlıları ziyaret evlerinde edip, yapılan sohbetler sırasında çiçek ve çeşitli ikramlarda bulundu.

Köyceğiz İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Yüzbaşı Zafer Tuncer, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bir milletin yaşlı ve emekli vatandaşlara karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlü iken, tüm gücü ile çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmaya hakkı yoktur” sözlerini hatırlatarak, “Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız ve dünya nüfusunun yüzde 10 nu oluşturan yaşlı; şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile yaşlılarımızın sevgi, saygı ve bu duygularla tüm büyüklerimizin yaşlılar gününü kutluyor. Nice yaşlara sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor; sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz”dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.