İzmir-Bodrum yolunu trafiğe kapattılar

İzmir-Bodrum otoyolunun Milas’a 10 kilometre mesafedeki beldesi olan Selimiye’de kavşak yapılmayınca belde esnafı otoyolu trafiğe kapattı. Esnaf Odası Başkanlarının da sorunun çözümü için bölgede bulunduğu eylemde...

İzmir-Bodrum yolunu trafiğe kapattılar

İzmir-Bodrum otoyolunun Milas’a 10 kilometre mesafedeki beldesi olan Selimiye’de kavşak yapılmayınca belde esnafı otoyolu trafiğe kapattı. Esnaf Odası Başkanlarının da sorunun çözümü için bölgede bulunduğu eylemde Milletvekili Özden ve AK Parti Milas İlçe Başkanı Demir devreye girdi. Karayolları sorunun Aydem’den kaynaklandığını kısa sürede çözüleceği sözünü verdi.

Muğla’nın Milas İlçesinde İzmir Bodrum Otoyolunu Selimiye beldesi esnafı ve mahalle sakinleri trafiğe kapattı. Milas Jandarma Karakol Komutanlığı Trafik ekiplerinin yanı sıra Bölge Trafik ekiplerinin yolun trafiğe açılmasını sağlamaya çalıştıkları eylemde orta refüjler nedeniyle uzun mesafede kavşak olmaması nedeniyle tepki gösteren esnafı sakinleştirmek ve çözüm için görüşmeler Esnaf Odaları Başkanlarına düştü.

Milas Bölge Trafik ve Denetleme İstasyon Amiri Serdar Gökmenoğlu, görüştüğü vatandaşları ikna ederek yolun yeniden trafiğe açılmasını sağlarken bölgeye Karayolları Bölge Müdürlüğü kontrolörü gelerek esnaf temsilcileri ile görüştü. İlk olarak Selimiye Belediye Başkan vekili Muzaffer Akçakır ile görüşen kontrolör isminin açıklamasını istemezken basına da tepki gösterdi.

Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin ve Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Tayip Kömür ve Selimiye Belediye Başkan vekili Muzaffer Akçakır ile ilk olarak özel görüşen kontrolör daha sonra esnafın tepki göstermesi ile onlarla birlikte kısa bir toplantı gerçekleştirerek yolun açılmasını sağladı.

Sorunun çözülmediğine inanan esnaf tepkisini yinede sürdürse de esnaf odaları başkanlarının aldıkları söz üzerine yaklaşık 10 günde sorunun çözüleceğini müjdesi ile sorunsuz bir şekilde dağıldı.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.