İzciler hem eğlendi hem öğrendi

Türdü 100. Yıl Ortaokulu izcileri Dalaman’da hafta sonu kampına giderek stres attı. Gün boyu çeşitli etkinlikler gerçekleştiren izciler hem eğlendiler hem öğrendiler.Türdü 100. Yıl Ortaokulu İzci grubu öğrencileri, hafta...

İzciler hem eğlendi hem öğrendi

Türdü 100. Yıl Ortaokulu izcileri Dalaman’da hafta sonu kampına giderek stres attı. Gün boyu çeşitli etkinlikler gerçekleştiren izciler hem eğlendiler hem öğrendiler.

Türdü 100. Yıl Ortaokulu İzci grubu öğrencileri, hafta sonunda Dalaman’da izcilik faaliyeti gerçekleştirdi. İzci gençler, ders stresinin yanı sıra, hem eğlendi, hem de kendilerine eşlik eden öğretmenleri tarafından bilgilendirildiler.

Okulun izci öğrencilerinin faaliyeti hakkında bilgi veren Okul Müdürü Sunday Özcan “Biz okul olarak öğrencilerimize, Akademik başarının yanı sıra, sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunma fırsatı sağlıyoruz. Böylece onların gelişimlerini her anlamda tamamlamalarına katkıda bulunuyoruz” dedi.

“Başarının en önemli etkenlerinden biri de öğrencilerimizin motivasyonunu sürekli yüksek tutmaktır. Onların bir birey olarak kendilerini ifade etmelerine rehberlik etmektir” diyen okul müdürü Özcan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu sosyal ortamlar onların kişilik gelişimlerine katkı sağladığı gibi, akademik başarılarının da önünü açmaktadır. Öğrencilerimizin mutlu olması başarının oluşmasındaki en önemli faktörlerden biridir. Okulunda mutlu olan Türdü 100. Yıl Ortaokulu öğrencilerimiz, temennimiz odur ki başarıyı zaten sağlayacaklardır. Öğrencilerimize kendi okul ortamında kalma fırsatı sağlayan Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Zekeriya Çınar’ a ve tüm Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine çocuklarımız, velilerimiz ve öğretmenlerimiz adına şükranlarımı sunuyorum”

Türdü 100. Yıl Okulu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı H. Ülkü Kiraz ise, “Kulüp olarak bu tür etkinlikleri sonuna kadar destekleyerek gerekli bütün imkânların sağlandığını, öğrencilerin hem fiziksel, hem bilişsel, hem de psikolojik gelişimleri açısından önemi büyük olan faaliyetlerden biri olan izciliğin daha da yaygınlaştırılması gerekiyor” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.