İstasyonlar Denetlendi

Muğla Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ekiplerince Genel Müdürlük koordinasyonunda Muğla ili ve ilçelerinde faaliyet gösteren akaryakıt ve LPG otogaz istasyonlarında çapraz denetim yapıldı.Denetimlerde; Muğla ili ve...

İstasyonlar Denetlendi

Muğla Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ekiplerince Genel Müdürlük koordinasyonunda Muğla ili ve ilçelerinde faaliyet gösteren akaryakıt ve LPG otogaz istasyonlarında çapraz denetim yapıldı.

Denetimlerde; Muğla ili ve ilçelerinde faaliyet gösteren akaryakıt ve LPG otogaz istasyonlarında; Muğla, Aydın, İzmir, Manisa, Denizli, Antalya, Balıkesir, Afyonkarahisar, Eskişehir, Burdur, Konya, Kütahya, Isparta ve Bursa il müdürlüklerinde 36 personel, Genel Müdürlükten de 6 personel ve Muğla İl Jandarma Komutanlığından 2 personel ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğünden 1 personel olmak üzere, toplam 44 personel ve 20 denetim aracından oluşan 10 ekip halinde çapraz denetim yaptı.

Muğla’da 228 lisanslı akaryakıt istasyonu ile 176 lisanslı LPG otogaz istasyonunun tamamı denetlendi. Denetlenen istasyonlardan 9 akaryakıt istasyonu ile 9 LPG otogaz istasyonunun faaliyette olmadığı tespit edilirken denetimlerde, Lisans Kontrolü, Marker kontrolü,  Doluma Yarayan Aparatların olup olmadığı, Damga kontrolü,Miktar kontrolü ve personelin sigortalılık durumları incelendi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.