İsrail’den gelen Uçak Su Takı ile karşılandı

İsrail’in Tel-Aviv kentinden 160 yolcusuyla gelen uçak, YDA Dalaman Havalimanında su takı ve çiçeklerle karşılandı.İsrail’den gelen turistleri YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur ve TÜRSAB Marmaris...

İsrail’den gelen Uçak Su Takı ile karşılandı

İsrail’in Tel-Aviv kentinden 160 yolcusuyla gelen uçak, YDA Dalaman Havalimanında su takı ve çiçeklerle karşılandı.

İsrail’den gelen turistleri YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur ve TÜRSAB Marmaris BYK başkanı Ali Kırlı, Fethiye BYK başkanı Süleyman Kaya, Antalya BYK Başkanı Hakan Şahin’birlikte karşıladı.

Turistleri karşılayan heyette yer alan TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı ise “Tel-Aviv‘den gelen 160 turistimizi bölgemizde ağırlayacağız. Sezonu gecen yıla göre erken açmış bulunuyoruz.Hem bölgemize hem de ülkemize hayırlı olmasını ümit ediyoruz. 2018 yılında Dalaman’a inecek olan İsrail’li turist sayımızı 35 bin olarak hedefliyoruz” dedi.

Akdeniz TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Hakan Şahin ise şunları söyledi:”

Dalaman bölgesine bugün inen İsrail uçağının Türkiye’de ki acentasının yetkilisiyim. Bu sene bölgeye İsrail’in ilk uçağını bugün indiriyoruz. Yaklaşık bütün yaz boyunca Dalaman bölgesine 14 bine yakın koltuk planladık.Türk turizmine ve bölgeye hayırlı olmasını diliyorum”

Fethiye TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Süleyman Kaya ise “Fethiye'ye ilk turist grubunu bugün alarak sezonu açmış bulunuyoruz" diyerek sektöre hayırlı sezonlar diledi.

YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur”Pesah' ın başlayacağı 30 Mart tarihi öncesinde, bu kapsamda düzenlenen kapalı turlarla bugün itibariyle misafirlerimiz gelmeye başlamıştır. Düşük sezona hareket ve pazar dağılımına renk katan misafirlerimizi ,karşılayıp, misafirperverliğimizi sergilemeye Havalimanımızdan başlıyoruz. Sezonu öne çekmek ve uzatmak için paydaşlarımızla uyum içinde çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

YDA Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ise ilgililere gönderdiği mesajda tarafları kutlayarak başta Ali Kırlı olmak üzere ,sezonun uzatılması için büyük çaba gösteren sektör temsilcilerine teşekkür ederek başarılar diledi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.