İspirli veda ziyaretlerine başladı

Marmaris'e bağlı Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, 30 Mart Yerel Seçimleri sonunda Beldibi Belediyesinin büyükşehir yasasıyla kapanacak olmasından dolayı Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü’ye veda ziyaretinde bulundu.İspirli,...

İspirli veda ziyaretlerine başladı

Marmaris'e bağlı Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, 30 Mart Yerel Seçimleri sonunda Beldibi Belediyesinin büyükşehir yasasıyla kapanacak olmasından dolayı Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü’ye veda ziyaretinde bulundu.

İspirli, Başkan Muhammet Ünlü’ye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Ziyarette bir konuşma yapan İdris İspirli, “ Bizler görev yaptığımız dönemlerde görevimizi en iyi şekilde yapıp Beldelerimizin kalkınması için elimizden geleni yaptık. Bence, Belediye Başkanlığımız bittikten sonra, eski belediye başkanı olarak bizim bilgi ve tecrübelerimizden faydalanması gerekiyor.” dedi.Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü’de bu nazik ziyaretten dolayı Başkan İspirli’ye teşekkür ederek, “10 yıldır omuz omuza çalıştık. Şu an dahi görevin biteceği son ana kadar var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bir belediye başkanının mutluluğu bence yaptığı eserlerin her zaman hatırlanması. Bizde bu güne kadar beldemizin daha yaşanır, modern bir kent olması için imkanlarımız dahilinde elimizden gelen gayreti gösterdik” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.