Işık 4. Döneme başladı

Yatağan İlçesinde 4. Defa CHP den Belediye Başkanı seçilen H. Haşmet Işık,  Mazbatasını İlçe seçim Kurulu başkanı  Asliye Hukuk Hakimi Gamzegül Çağlar’dan aldı. Işık Mazbata almaya  İl Başkanı Mustafa...

Işık 4. Döneme başladı

Yatağan İlçesinde 4. Defa CHP den Belediye Başkanı seçilen H. Haşmet Işık,  Mazbatasını İlçe seçim Kurulu başkanı  Asliye Hukuk Hakimi Gamzegül Çağlar’dan aldı. Işık Mazbata almaya  İl Başkanı Mustafa Öztürk, İlçe Başkanı Kamil Genek, Belediye Meclis üyeleri  ve 1000 kişilik partili grubuyla gitti.

Işık’ı Belediye personeli de Belediye önünde çiçekle karşıladı.Başkan Işık, Mazbata töreni sonrası Belediye  önünde bir teşekkür konuşması yaptı.  Işık; ‘Hizmetlerimize kaldığı yerden devam edeceğiz.  Bundan sonra hizmetler kişiye değil topluma yapılacak. Bu Mazbatanın asıl sahibi sizlersiniz. Sizleri mahcup etmeyeceğim.  Birkaç tatsızlık dışında güzel bir seçim dönemi geçirdik. Diğer partilerden aday olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum kutluyorum.  Seçim süresince çok  çaba sarf eden güvenlik güçlerimize  ayrıca teşekkür ediyorum.  Makamlar gelip geçicidir,  artık benim son dönemim, bundan sonra partimin gösterdiği adaya elimden gelen desteği veririm’ şeklinde konuştu.

Başkan Işık 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü akşamı amfi Tiyatroda bir kutlama programı yapacaklarını da belirtti.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.