İşçilerden, Erçelik’e teşekkür ziyareti

Yeniköy ve Yatağan Termik Santrallerinde taşeron firmalarda çalışan işçiler kıdem tazminatlarını almalarından dolayı TES-İş Sendikası Yatağan Şubesine, üzerinde ‘Taşeron işçilerinden Fatih Başkana Teşekkür’ yazılı...

İşçilerden, Erçelik’e teşekkür ziyareti

Yeniköy ve Yatağan Termik Santrallerinde taşeron firmalarda çalışan işçiler kıdem tazminatlarını almalarından dolayı TES-İş Sendikası Yatağan Şubesine, üzerinde ‘Taşeron işçilerinden Fatih Başkana Teşekkür’ yazılı çiçekle gelerek Erçelik ve yönetime teşekkür ettiler.

TES-İş Sendikası Yatağan Şubesi Başkanı Fatih Erçelik tarafından bu konuda yapılan açıklamada; ‘Yeniköy ve Yatağan Termik Santrallerinde taşeron firmalarda çalışan üyelerimizin geçen hafta, bugün itibariyle de Kemerköy’de taşeron firmalarda çalışan toplam 1000 civarında arkadaşımızın kıdem tazminatı alacakları hesaplarına yatırılmış bulunmaktadır.

Yıllardır karın tokluğuna ve güvencesiz bir şekilde çalışan, üyemiz olsun veya olmasın tüm taşeron işçileri için başlattığımız bu çalışmanın sonucunu almış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Bildiğiniz gibi birkaç ay önce de taşeron işçisi olarak emekli olan üyelerimiz için açtığımız davaları kazandık ve onlarda paralarını almışlardı. Arkadaşlarımızın aldıkları paralar onların hakkı.. Analarının ak sütü gibi helal, güle,güle harcasınlar hayırlı olsun.

Bizler TES-İş Sendikası Yatağan Şubesi olarak şimdiye kadar üzerimize düşen görevleri, verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmeye çalıştık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Üyemiz olsun, olmasın Santrallerde çalışan işçilerin haklarının gasp edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu süreci bizlere güvenerek, inanarak ve sabırla bekleyerek destekleyen tüm arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu arada kıdem tazminatlarının dava açılmasına gerek kalmadan alınmasını sağlayan başta TES-İş Sendikası Genel Başkanımız Mustafa Şahin ve Genel Merkez Yönetim Kurulumuza Yatağan, Yeniköy ve Kemerköy’ de çalışan tüm enerji işçisi arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle bu çalışmalarda bizlere yardımcı olanlara, şubemize teşekkür ziyaretine gelme inceliğini gösteren ve gelemeyen tüm arkadaşlarımıza TES-İş Sendikası Yatağan Şubesi adına teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”dedi.

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.