İŞADAMI KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Fethiye ilçesi Ölüdeniz beldesinde otel yaptıran turizmci Avni Alper Kançın, inşaattan şehir merkezine dönerken geçirdiği trafik kazasında aracının altında kalarak hayatını kaybetti.Ankara ve Antalya’da ailesinin otelleri...

İŞADAMI KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Fethiye ilçesi Ölüdeniz beldesinde otel yaptıran turizmci Avni Alper Kançın, inşaattan şehir merkezine dönerken geçirdiği trafik kazasında aracının altında kalarak hayatını kaybetti.

Ankara ve Antalya’da ailesinin otelleri bulunan turizmci Avni Alper Kançın (36), Ölüdeniz'in Ovacık mevkisinde yapımı devam eden 184 yataklı butik otel inşaatını görmek için Fethiye'ye geldi. İnşaattaki ofisten gece saat 02.30 sıralarında ayrılarak Fethiye'ye doğru yola çıkan Kançın yönetimindeki 06 AB 8259 plakalı araç, Fethiye-Ölüdeniz karayolu Oluklu mevkisinde yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Şarampole devrildikten sonra yaklaşık 70 metre boyunca takla atan araçtan savrulan Kançın, aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Kançın'ın cesedi, itfaiye ekipleri tarafından aracın altından çıkartılarak Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından olay yerine gelen Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, “Bölgemize yatırım yapmak için gelmişti. Ailesiyle birlikte Ankara ve Antalya’da pek çok otelleri bulunuyordu. Ölüdeniz Ovacık’ta 184 yataklı butik otel yaptırıyordu. Oteli Nisan ayında turizme açılacaktı. Bölgemiz önemli bir turizm yatırımcısını kaybetti. Çok üzgünüm” dedi.

Bu haber toplam 230 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.