İngiliz çifte denetimli serbestlik

Marmaris ilçesinde cep telefonu dükkanından hırsızlık yaparken güvenlik kameralarına yakalanan İngiliz çift, çıkarıldıkları mahkeme tarafından denetimli serbestlik şartıyla salıverildi.İngiliz çift, 1 ay boyunca ülkelerine...

İngiliz çifte denetimli serbestlik

Marmaris ilçesinde cep telefonu dükkanından hırsızlık yaparken güvenlik kameralarına yakalanan İngiliz çift, çıkarıldıkları mahkeme tarafından denetimli serbestlik şartıyla salıverildi.

İngiliz çift, 1 ay boyunca ülkelerine dönemeyecek ve her gün karakola uğrayıp imza atmak zorunda kalacak.

15 günlük tatil için Marmaris’e gelen İngiliz John Paul S. (36) ve eşi Jenna C. (30), Tepe Mahallesi Kapalı Çarşı’da Hüseyin Turhan’a ait cep telefonu bayisine geldi. İş yeri sahibinin dışarı çıkmasını fırsat bilen çift, vitrindeki 600 lira değerindeki akıllı telefonu çaldı. Bu sırada iş yerinin güvenlik kameraları kayıttaydı. Dükkana geri dönen Hüseyin Turhan, komşuların kendisini uyarmasıyla durumdan şüphelenerek güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Hırsızlık olayını tespit eden Turan polise haber verdi. Polis, güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak İngiliz çiftin kaldığı oteli tespit etti. Tatil için geldikleri otelde gözaltına alınan karı koca, ifade için karakola götürüldü. Şüphelilerin verdikleri ifadede, “Psikolojimiz bozuktu, bu yüzden çaldık. Ama ülkemize döndükten sonra telefonun parasını gönderecektik" dedikleri öğrenildi.

İngiliz çift, işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Mahkeme, İngiliz karı koca hakkında denetimli serbestlik kararı verdi. İngiliz çift, 1 ay boyunca Türkiye’yi terk edemeyecek ve 30 gün boyunca her gün karakola gelip imza atacak.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.