İncilay Şekerdağ’ın Tecrübesi

İYİ Parti Muğla İl Başkanı olan görevinden düşürülen İncilay Gezgin Şekerdağ, yaşanan gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yaptı. Kendisi için de İYİ Parti’nin bittiğini söyleyen Şekerdağ, Muğlalı hemşerilerine...

İncilay Şekerdağ’ın Tecrübesi

İYİ Parti Muğla İl Başkanı olan görevinden düşürülen İncilay Gezgin Şekerdağ, yaşanan gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yaptı. Kendisi için de İYİ Parti’nin bittiğini söyleyen Şekerdağ, Muğlalı hemşerilerine seslendi ve başkanlığının düşürülmesini kendisi için bir tecrübe, İYİ Partiye destek veren herkese de bir gösterge olarak niteledi.

İncilay Gezgin Şekerdağ, basın açıklamasında şunları söyledi:

“Yönetimin istifa ettirilerek Başkanlığım' ın düşürülmesi benim için tecrübe, İYİ partiye destek veren herkes için de bir gösterge olmuştur.

Böylelikle Muğla’da İYİ Parti bitmiş ancak onun yerine, Metin Ergun’u Vekil etme Partisi kurulmuştur.

Muğla lı hemşerilerime duyurulur.

Değerli Basın Mensupları,

Adli makamlara intikal etmiş bir olayla ilgili kişilerin, yorum yapması, herhangi bir lehte veya aleyhte destek vermesi, Yüce Yargı'nın yerine karar vermesi olur ki ben kişisel değil, ilkesel bir duruş sergiledim ve “Adli Makamlara intikal etmiş bir olayla ilgili sonucun beklenilmesi tarafıyım!" dedim. Her ortamda her konuda bunu savunur bunu uygularım. Bu nedenle 80 kişi değil 80 bin kişi de olsa ben yine de aynı duruşu sergilerim.

Ülkücü, milliyetçi, Atatürkçü çizgide bir karakterim. Böyle yaşadım, böyle de yaşamaya devam edeceğim. Hak, hukuk, adalet, demokrasi adına kurucu Muğla İl Başkanı olarak başladığım İYİ Parti, başladığımız değerlerden ayrılarak başka bir boyuta evirildi. Bana bu yapılan, demokrasi ile bağdaşmaz. Partide ihtiyaç var yardımcı olur musun, dedikleri için 32 yıllık Devlet Memurluğundan 21 Kasım 2017 de emekli olarak 22 Kasımda, Sn. Meral Akşener imzalı bir A4 kağıdı ile görevlendirme verilmiştir.

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı ve teşkilat üyeleri çok iyi bilir, paramız, destekçimiz hiç bireyimiz yoktu. Aldığım A4 kağıdından başka hiçbir şeyi olmayan Muğla İl Başkanlığı'nı, emekli ikramiyemi harcayarak, yönetimden aldığım biraz destek ile Partiyi kurduk ve bugünlere getirdik.

Bana A4 kağıdını veren ve Muğla2dan Vekil olmasını sağladığım kişiler  teşekkür edeceğine, mahkemeye intikal eden bir konu hakkında, Sn. Ümit Özdağ’ın kesin ihraç talebiyle disipline sevk olması için dilekçeye imza atmadım diye hem yönetimi düşürdüler, dolayısıyla Başkanlığım düştü, hem de, kira kontratının bile benim üzerime olan parti binasının kilidini değiştirerek, kapıyı kilitlemişler. Eşyalarımı bile alamıyorum İYİ Parti'deki demokrasi, hak, hukuk, adalet budur.

Benim için de İYİ Parti bitmiştir.

Bundan sonra da;

Yüce Allah'ım insan olarak yaratmış, insan olmaya devam edeceğim. Herkes kendine yakışanı yapar. Yorumu İYİ Parti Teşkilatları' na ve destek veren Türk Milleti' ne bırakıyorum.”

Bu haber toplam 163 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.