İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Menteşe Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar Planı ilk bilgilendirme toplantısı İskender Alper Konaklı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcısı...

İmar Planı Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Menteşe Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar Planı ilk bilgilendirme toplantısı İskender Alper Konaklı Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıya Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcısı Levent Ünver,  Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ayşe Ünal, Muğla Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Emin Madran, Menteşe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Fehmi Türer, diğer ilçe imar ve şehircilik müdürleri ile teknik personel katıldı.

Menteşe Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Menteşe’nin mevcut imar planı hakkında bilgi verildi. Toplantının açış konuşmasını yapan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Büyükşehir yasası ile beraber sizin de bildiğiniz gibi köylerimiz ve beldelerimiz artık mahalle oldu. Böylelikle Menteşe 66 mahallesi ile Muğla’nın Merkez ilçesi haline geldi. İlçemiz için Plan bütünlüğü açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Menteşe kendine has güzellikleri olan bir ilçe. Çok katlı olmayan yapısı, üniversitesi ile bir kültür kenti. Harita Kadastro Mühendisi bir Başkan olarak işinizin kolay olmadığını da biliyorum. Ama Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ortaklaşa bu güzelliği koruyacağımıza inanıyorum” dedi.

Toplantıda Menteşe Belediyesi imar Planı hakkında bilgilendirmeyi ise Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Ünver yaptı. Başkan Yardımcısı Ünver, sunumda Menteşe’nin sınırları, imar planı, parselasyon durumu, coğrafik, demografik özellikleri, çevre planı düzeni plan durumu hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.