İLKOKUL GÖNÜLLÜLER TARAFINDAN YENİLENDİ

Muğla'nın Milas ilçesinde yangından zarar gören okul, Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği destekleriyle yenilendi.SİNEM KAPLANMuğla’nın Milas ilçesi Akçakaya mahallesinde geçtiğimiz Ağustos ayında yaşanan orman yangınları...

İLKOKUL GÖNÜLLÜLER TARAFINDAN YENİLENDİ

Muğla'nın Milas ilçesinde yangından zarar gören okul, Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği destekleriyle yenilendi.

SİNEM KAPLAN

Muğla’nın Milas ilçesi Akçakaya mahallesinde geçtiğimiz Ağustos ayında yaşanan orman yangınları sırasından zarar gören ilkokul gönüllülerin destekleriyle yenilendi. Yangından zarar gören okulun yenilenmesi gerektiğini fark eden Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği gönüllüleri okulu yenilemek için harekete geçti.

Meydana gelen hasar ve eksikler tespit edildikten sonra tadilatı yapılan İlkokul eksikliklerinin tamamlanmasının ardından gönüllüler tarafından Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’a Akçakaya halkı ve öğrencilerin katıldığı tören ile teslim edildi.

Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği gönüllüleri tarafından, “Ağustos ayında ülkemizde ve ilimizde meydana gelen orman yangınları yalnızca biz Bodrumluları değil tüm ülkemizi derinden etkiledi. Bu süreçte devlet, vatandaş, sivil toplum kuruluşları olarak el ele verip yaralarımızı birlikte sarmaya söz verdik. Yangına müdahale sürecinde aktif görev alan Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği olarak bu afetten etkilenen Milas ilçesine bağlı Akçakaya mahallesinin ilkokulunu el birliği ile yeniledik” denildi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.