İl Yatırım Destek Toplantısı yapıldı

Güney Ege Kalkınma Ajansı koordinesinde gerçekleştirilen Muğla İl Yatırım Destek Tanıtım Toplantısı Muğla Valisi Amir Çiçek’in başkanlığında gerçekleşti.Toplantıya Vali Amir Çiçek’in yanı sıra Muğla Büyükşehir...

İl Yatırım Destek Toplantısı yapıldı

Güney Ege Kalkınma Ajansı koordinesinde gerçekleştirilen Muğla İl Yatırım Destek Tanıtım Toplantısı Muğla Valisi Amir Çiçek’in başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıya Vali Amir Çiçek’in yanı sıra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mansur Harmandar, Geka Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan, ilgili kurum müdürleri ve Oda temsilcileri katıldı.

İl yatırım destek ve yatırım stratejisinin ilin dinamiği olduğunu söyleyen Vali Çiçek “ Güney Ege Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğinin Muğla Aydın ve Denizli’de kamu kurumlarıyla birlikte koordineli bir şekilde çalışmasından memnuniyet duyuyorum. Güney Ege Kalkınma Ajansı bölgesel kalkınmada ve sorunların yerelde çözümünde büyük rol oynuyor. GEKA’nın yerelde sunduğu hizmetlerden yararlanarak Muğla’nın geleceği için hep birlikte ortak akıl ve kolektif hareketle çalışmalarımızı yürütmeliyiz. Kalkınmış ülkeler yerel kalkınma ajansları ile birlikte hareket ederek kalkınmıştır” dedi.

Toplantıda Muğla İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi”nin amacının, ilin yatırım destek ve tanıtımı konusunda, ildeki tüm ilgili kurum ve kuruluşları aynı vizyon etrafında bir araya getirerek kurumlar arası etkileşim ve işbirliğini geliştirmek, kısa ve orta vadeli ortak öncelik ve faaliyetleri belirlemek, ilin yatırım destek ve tanıtımı konusunda yaşanılan sorunlara çözümler üretebilmek ve böylece ilin yatırım destek ve tanıtımı konusunda yürütülecek faaliyet ve çalışmalara etkinlik kazandırmak olduğu belirtildi.

Konuşmaların ardından GEKA Muğla İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi hakkında bir sunum yapılarak İl yatırım destek ve yatırım stratejisi hakkında katılımcılarla istişarede bulunuldu.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.