İL İSTİHDAM TOPLANTISI YAPILDI

Muğla İl istihdam ve mesleki eğitim kurulu 2013 yılı ekim alı toplantısı, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapıldı.  Muğla İl İstihdam Kurulu’nun Ekim ayı toplantısı Valilik 75. Yıl Toplantı salonunda...

İL İSTİHDAM TOPLANTISI YAPILDI

Muğla İl istihdam ve mesleki eğitim kurulu 2013 yılı ekim alı toplantısı, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapıldı.  Muğla İl İstihdam Kurulu’nun Ekim ayı toplantısı Valilik 75. Yıl Toplantı salonunda yapıldı. Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Sebahattin Kapucu, Belediye Başkanı Osman Gürün, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas Sarıyerli, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Veli Çelik ve diğer kamu kurumu temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas Sarıyerli yeni açılacak kurslar ve mevcut bazı okulların işlevlerinin değiştirilmesine yönelik alınması gereken kararları okudu. Sarıyerli, “Hastaneler için hasta kabul kayıt görevlisi kursunun düzenlenmesi, Dalaman Açık Cezaevindeki hükümlülere yönelik aşçı çırağı, arı yetiştiriciliği, et ve et işletmeciliği, süt sığırcılığı yetiştiriciliği ve gül yetiştiriciliği dallarında kurs açılması istendi. Ayrıca, Bodrum Gündoğan beldesindeki Fahriye Ilıcak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Denizcilik Anadolu Lisesi bünyesindeki Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi’nin kademeli olarak kapatılarak yerine İnşaat Teknolojileri alanı ile bu alana ait Yapı ve İç Mekan dekorasyonu dalı açılması ve Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanı ile bu alana ait Ev Aletleri Teknik Servis dalının açılması kararı alındı.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.