İhracatçı üyeler desteklenecek

Üyeye hizmet odaklı çalışmalarını sürdüren Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ‘Dış Ticaret Eğitimleri’ vermeye başladı. 22 Aralık Pazartesi günü başlayan ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ömer Pesen...

İhracatçı üyeler desteklenecek

Üyeye hizmet odaklı çalışmalarını sürdüren Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ‘Dış Ticaret Eğitimleri’ vermeye başladı. 22 Aralık Pazartesi günü başlayan ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ömer Pesen tarafından verilen eğitimler 2 gün sürdü. 30 kişi bu eğitimlerden yararlandı. MUTSO Konferans Salonunda verilen eğitimler Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) destekli olarak düzenlenirken  programın sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Aralık ayı içerinde 2 farklı gruba verilen eğitimlerin ikinci ayağı 29-30 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. Özellikle ihracat yapan MUTSO üyeleri düşünülerek ve destek vermek amacıyla düzenlenen eğitimlerde anlatılan başlıca konular şunlar: İhracata Başlangıç, Pazarlama ve Müşteri Bulma, Teslim Şekilleri – INCOTERMS 2010, Ödeme Şekilleri, İhracat Simülasyonu ve Dokümanlar, Sözleşmeler, İhracatta Standardizasyon, Devlet Destekleri ve İhracatta Lojistik,  Gümrük, İletişim ve Sigorta.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.