İçmeler Turizm YO’dan büyük başarı

İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu. İzmir’de yapılan “II. Enternasyonel Yemekleri Yarışması 2012” ye 15 üniversite katıldı. İzmir fuar alanında gerçekleşen yarışmada...

İçmeler Turizm YO’dan büyük başarı

İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu. İzmir’de yapılan “II. Enternasyonel Yemekleri Yarışması 2012” ye 15 üniversite katıldı. İzmir fuar alanında gerçekleşen yarışmada Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  Marmaris -  İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu üçüncü oldu. Bir toplantı için İzmir’de bulunan Prof. Dr. Harmandar Yüksekokul Müdürü Zekeriya Bingöl ve öğrencilerini yalnız bırakmayarak Kupa törenine katıldı. Törende bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Harmandar ; “Yüksekokulu kısa zamanda kurup faaliyete geçiren ve böyle bir başarıya imza atan Yüksekokul Müdürü Zekeriya Bingöl’ü ve Öğr. Gör. Erhan İşlek’i,15 gün gibi kısa bir sürede öğrencileri hazırlayıp onlara destek veren Genç Aşçılar Kulübünü ve öğrencilerimizi kutluyorum.”dedi.

Yüksekokulun Kurucu Müdürü Okt. Zekeriya Bingöl de” Henüz iki aylık bir yüksek okuluz. Biz yarışmaya sadece öğrencilerimizin medeni cesareti artsın ve yarışma heyecanı yaşasınlar diye katıldık. Bu yarışmaya da Genç Aşçılar Kulübünün yardımı ve destekleri ile girdik. Başkanları Yusuf  Tezcan olsun diğer kulüp üyesi arkadaşlarımız olsun  Öğr. Gör. Erhan İşlek’in gözetimde öğrencilerimizi yarışmaya hazırladılar. Eksiklerimizi gördük, dersler aldık bundan sonraki yarışmalarda daha iyi dereceler yapacağımıza inanıyorum.”diye konuştu.

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.