İÇİMİZDEN BİRİ

ETLİ EKMEKCİM

(dünden devam)

-Fiyatlarınız nedir?

-Fiyatlarımız alabildiğine makul..! Minimum kazançla müşterilerimiz memnun etmeyi ve her kesime hitap etmeye çalışıyoruz. Mesela öğrenci menünüzde; tüm öğrencilerimize gerekeni yapıyoruz. Konsepti farklı olmasına rağmen fiyatları Muğla’da yapılan pidelere yakın tutuyoruz. Normal pidede tek porsiyonla doyamazsınız belki ama etli ekmeğin tek porsiyonu yetiyor da artıyor bile!

-Gelecekte de işinize mevcut yerinizde mi devam edeceksiniz?

-Burası merkez ve ilk göz ağrımız. Çok büyük bir aksilik olmazsa burasını değiştirmeyi düşünmüyoruz. Ama başka bir yerde örneğin Kötekli veya ilçelerde işimizin devamı ile ilgili şubelerimizi planlıyoruz. İlerde kimbilir belki biz de bir zincir oluştururuz, başlangıç noktası da burası olur.

-İnşallah..

-Büyükşehir Konya’dan geldiniz. Yaşadığınız için soruyorum. Büyükşehrin artıları ve eksileri nelerdir?

-Büyükşehir belediyesi olunduğunda yatırımlar büyüyor ve şehrin çehresi değişiyor. Bu anlamda iş istihdamı da oluşuyor. Bunlar avantaj olduğu için bu avantajlardan gelecekte Muğla da yararlanacaktır diye düşünüyorum. Muğla için dezavantajı ise Muğla’nın o küçük şehir havası bozulabilir. Çünkü o küçük, iç içe ve samimi olunma havası Muğla’ya çok yakışıyor.

-HABER Gazetesi’nin sizde bıraktığı iz nedir?

-Saygınlığı ön planda olan HABER Gazetesi mizampajı ve haber akışı ile ismine mütenasip çok okunan bir gazete…! Haberlerin diriliği ve özellikle siz çalışanların insan ve esnafla olan ilişkilerinize bayılıyorum. Şimdi olduğu gibi gelecekte de bu durum herkesi mutlu edecektir. Ziyaret erbabı ve bir o kadar da hoşsohbetsiniz.

Muğla’yı, Muğlalıyı ve Muğla’da yaşayan herkesi bilgilendiriyorsunuz. Sonuç olarak takip edilecek ve okunacak bir gazetesiniz.

-Bu güzel dilekleriniz için teşekkürler. HABER Gazetesi olarak toplumumuza layık olmaya çalışıyoruz. Bunu da başardığımızın bilincindeyiz.

Yeni bir işletmenin işi zordur. Bu zorlu yolda ben de Etliekmekcimin başarılarının daim olmasını diliyorum. Biliyorum ki bir gün bugünleri yadedip önceki konuştuklarımızla bugünlerden bahsederiz. Başarılar ve iyi kazançlar hep sizinle olsun…

-Teşekkürler Turgay bey..

ETLİEKMEKCİM

Adres: Muslihittin Mahallesi Atatürk Bulvarı.

Muğla Park AVM. No:29/4 MUĞLA

İLETİŞİM: 213 21 04

Önceki ve Sonraki Yazılar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.