Huzurevi sakinleri yeni yılı kutladı

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Fethiye Huzurevi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği moral günü etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.Yaklaşan yılbaşı öncesi 76 huzurevi sakinine moral verilirken, huzurevi...

Huzurevi sakinleri yeni yılı kutladı

Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Fethiye Huzurevi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği moral günü etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.Yaklaşan yılbaşı öncesi 76 huzurevi sakinine moral verilirken, huzurevi sakinleri bu eğlenceli etkinlikle adeta erken yılbaşını da kutladılar.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ergun Tokgöz, Denetimli Serbestlik Müdürü Murat Tuncer, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü İsa Eseoğlu, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Huzurevi Müdürü Adem Güngör ile huzurevi sakinlerinin katıldığı moral günü eğlenceli geçti.

Huzurevi sakinleri, hareketli müzik eşliğinde bol bol oyun oynarken, yaşlıların isteği üzerine Cumhuriyet Başsavcısı Ergun Tokgöz ve diğer ilgililer de bu oyunlara eşlik ettiler.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ergun Tokgöz, “Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz, huzurevi sakinlerimiz için moral günü düzenledi. Anne ve babalarımızın bu gününde aralarında bulunmaktan memnun kaldım” dedi.

Fethiye Huzurevi Müdürü Adem Güngör de, yılbaşı yaklaşırken düzenlenen moral gününe emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.