Hür Düşünce Platformu, Dikici’yi konut etti

Muğla’nın etkin ve tanınmış simalarının oluşturduğu Hür Düşünce Platformu, bu ayki toplantısında Muğla’nın tek profesyonel basketbol takımı olan Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici’yi konuk etti. Toplantıda...

Hür Düşünce Platformu, Dikici’yi konut etti

Muğla’nın etkin ve tanınmış simalarının oluşturduğu Hür Düşünce Platformu, bu ayki toplantısında Muğla’nın tek profesyonel basketbol takımı olan Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat Dikici’yi konuk etti. Toplantıda Platform üyelerine Ormanspor Basketbol Takımını anlatan Dikici; “Muğla Ormanspor Basketbol Takımı 1991 yılında Muğla Orman Bölge Müdürlüğünün katkıları ile kurulmuş. 5 yıldır da üst liglerde bu sene takımımız. 2.lig de bu takım artık Muğla merkezin ya da Orman Bölge Müdürlüğünün takımı değil tüm Muğla’nın takımıdır. Muğla’da ki tek basketbol takımı geldiği nokta itibari ile Orman Bölge Müdürlüğünün imkanları ile yürütülebilecek noktadan çok yukarıya çıkmıştır. Bu bakımdan tüm şehrin ve sizin gibi önemli Sivil Toplum örgütlerinin desteği ayakta kalmamız için çok önemli.” dedi.

Bu sene 1.ligin süper lig olması nedeni ile 2.lige yükseldiklerini belirten Vedat Dikici; “Eğer bu işi bizde yapmazsak Muğla’da  basketbol takımı kalmayacak. Bu denli önemli bir sporu yoğun ormancılık çalışmalarımızın yanı sıra hakkı ile yürütmeye çalışıyoruz. Bütün Şehir, Valimiz Büyük Şehir Başkanımız siyasetçiler hepsinden önemlisi sizler bize destek olursanız bu işin altından anca kalkabiliriz.” Diye konuştu.

Muğla Ormanspor Kulübü Başkanı Vedat dikici daha sonra Hür Düşünce Platformu Dönem Başkanı  Haydar Ökten’e  Ormanspor flaması ve tanıtım kitapçığı verdi.

Hür Düşünce Platformu Dönem Başkanı Ökten ise, öncelikle platform olarak bu işe kafa yorum destek vermek için bir çalışma yürüteceklerini belirtti.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.