HÜKÜMETLER SADECE SES VE GÖRÜNTÜDEN İBARETTİR

Ülkemizde gündeme gelen sürekli tartışma konusu halinde olan ekonomik kriz, ve pahalılık vatandaşın alım güçü ’nün  düşmesinden tutunda, banka faizleri ve kur yükselişinin altında ezilen vatandaşları görmemek sadece...

HÜKÜMETLER SADECE SES VE GÖRÜNTÜDEN İBARETTİR

Ülkemizde gündeme gelen sürekli tartışma konusu halinde olan ekonomik kriz, ve pahalılık vatandaşın alım güçü ’nün  düşmesinden tutunda, banka faizleri ve kur yükselişinin altında ezilen vatandaşları görmemek sadece maddi yetersizlik yüzünden intihar eden insanlar var olduğunu devlet büyüklerimiz bilmesinde fayda olduğunu düşünüyorum.

Aslında bu konuları kendi isimleri gibi biliyorlar ama ya yapacakları bir şey yok, yada bile isteye bu sorunları çözüm aramıyorlar. Çünkü ülkemizi yöneten kişiler başka başka insanların güdümünde olduğu için vatandaş çözümüne pek fazla dikkate alarak kesin çözümler üretilmemektedir. Hem başkalarının güdümünde olduğu için, hem de kendi çıkar ve ceplerini doldurmak vatandaşın sorunlarından daha önemli olduğu kanısındayım.

Bu bağlamda ülkemizi kimlerin yönettiğini bakacak olursak görüntüde cumhur başkanı fakat arka planda Türkiye nin zenginleri peki bu zenginler kimler? Bahsini etmiş olduğumuz zenginler, ülkemizde yaşayan yahudilerdir. Türk zenginlerin sayısı yahudi zenginlere göre daha az sayıdadır. Yahudiler görünüşte Türk gibi görünseler ‘de asıl fıtrat ve düşünceleri yahudidir. Tabi bu bağlamda Yahudileri insan gibi görmemek onları dışlamak değildir amacımız. Sonuçta bizlerin yapamadığı yatırımı yaparak ülkemize istihdam sağlamaktadır.

Ama sorun aslında tam olarak başka, ülkemizde konuşlanmış olan yahudi ve dış bağlantılı zengin tüccar ve işletmeler, ülkenin gidişatını istediği gibi belirlemektedirler. Bu gidişat, kötü yönde olabildiği gibi iyi yönde olma imkanı vardır. İyi yönde olma ihtimaline değinecek olursak, sonuç itibari ile yerli ve milli düşünceye sahip olmadıkları için, ülke vatandaşlarımızın refah, düzeyine ulaşmasını istemezler eğer ülke insanlarımız refah düzeyine erişir ve borçsuz vatandaş kılıfına girer ise, Türk insanın daha çok işler başaracağı nın farkındadırlar.

Etrafınıza dikkatli inceleme yapacak olursanız Türk insanının sürekli düşük üçretler ile fazla fazla çalıştığını ve bu çalışmanın karşılığında ise hiç bitmez banka borçları, vergi borçları olduğunu görürsünüz. Sizce böyle ekonomik yönden ezilen insanlar neyi başarabilir ki?

Deyim yerinde ise hiç bir şey başaramaz ve yeni düşünce ve fikirler üretemez hale gelir, zaten istenilende tam olarak budur. Nadiren de olsa yeni fikir ve mucitlik yapanı ya başka ülkeler tarafından satın alınırlar yada görünmez bir kazada kurban olur. Malesef ülkemizin durumu bu şekilde olduğu kanısındayım.

Türklerden başka avruba ve dış devletlerin insanlarını bir inceleme yapacak olursak, Türk insanın yüzünde sürekli ezilmişlik ifadesini görmek mümkündür. Ama Avrupa insanlarında bu ezik ifadeyi göremezsiniz çünkü oradalar da refah düzeyi yüksek insanlar 15 saat çalışmak zorunda değiller hem ekonomik hemde sosyal hayatlarını sonuna kadar yaşamaktadırlar. Bu insanların yüzünde eziklik ifadesi bulunmaz ve düşünce ve fikir olarak yeni icatlar keşif edebilir.

Neden mi yeni fikir düşünce?

İnsanoğluna yaratıcı tarafından bilgisayar dan daha güçlü bir beyin bağış edilmiştir. Bu bilgisayar sürekli üzüntü, ve sıkıntı, stres, yorgunluk, üzüntü, gibi durumlarda çalışamaz, ancak kendine zaman ayırabilir ise yeni fikir ve düşünce elde edebilir. Üzüntü, ve stres, yorgunluk durumunda beyin hücreleri zayıflar gözle göremediğimiz beyin şua ışınları azaldığı için yaşam sevki biter, mutsuzluğa başlar.

Aslında Türk milletine yapılanda tam olarak budur. Yaşam sevkini kayıp etmesi, yeni fikir ve düşünce üretmemesi  için halkın beyninde sürekli endişe, ve korku, gelecek kaygısı, ekonomik borçlar, yorgunluk vererek, insan gelişimini ve ülke gelişimini engel olmaktadırlar. Yani kısacası Yahudiler  dış bağlantılı şirketler ülkemizi yönettiği için halkın ensesinden aşağıya basarak düşünmemesini sağlamaktadır.

Başa hangi hükümet gelirse gelsin o hükümet sadece görüntü ve sesten ibaret olacaktır. Asıl yönetenler Yahudiler ve firmalarımızı dışa satarak içimize kadar gelen, halkı ve hükümeti istediği gibi yönlendiren zenginlerdir.

Bu bağlamda çözüm ise halkımızın milli düşüncesi ve yaşama sevkini geri alması seslerini çıkarması fakirin sırtından geçinenleri bertaraf etmesi, gereken cevapları vermesinde saklıdır. Boşu boşuna sadece laf olsun halkın gözüne girme cabası için 5 tane zincir markete şucu atmamak gerek, atalarımızın bizlere miras bıraktığı fabrikaları ve işletmeleri Yahudiler vermeden önce düşünecektiniz kalan mirasın üzerine milli görüş ile biraz daha koymuş olsalardı bugün halkımız ve ülkemiz refah düzeyinde olacak kimse ekonomi ve gelecek kaygısı yaşamamış olacaktı. Döviz karşısında ezilmemiş bir ülke olmak mümkündü. Vatandaşlarımız geçim sıkıntısı yüzünden intihar etmemiş olurdu.

Beyninizi ve düşüncenizi kullanarak bu durumdan kurtulmak mümkündür. Türk milletinin zeki olduğunu gelecek kuşaklar emparyalizime ve sömürüye son vereceğine inanıyorum kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.