Hokeycilerden sosyal mesafeli antrenman

Ege Yıldızları Spor Kulübü Kadın Süper Lig takımı ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezleri hokey antrenmanları başladı.Ege Yıldızları Spor Kulübü Kadın Süper Lig takımı ve Muğla Gençlik ve Spor...

Hokeycilerden sosyal mesafeli antrenman

Ege Yıldızları Spor Kulübü Kadın Süper Lig takımı ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezleri hokey antrenmanları başladı.

Ege Yıldızları Spor Kulübü Kadın Süper Lig takımı ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezleri hokey antrenmanları 4 Ağustos 2020 tarihi itibari ile sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde başladı. Hokey Antrenörü Serkan Şen, “Türk hokeyine damga vuracak bir Muğla takımı gelecek” dedi.

Hokey Antrenörü Serkan Şen, “Pandemi döneminde 3 ay boyunca online şeklinde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı, Haziran ayında Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızın izin verdiği ölçüde bireysel kuvvet, dayanıklılık, temel motorik özellikler, yetenek parkuru ve core training çalışmaları şeklinde başlatmıştık. 4 Ağustos 2020 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığımız Hokey çalışmalarına da izin verdiğinden dolaya branşa özgü çalışmalara da başladık. Bu süreci ülke olarak atlatacağımıza inanıyorum. Bu süreci çok iyi idare ettiğimizi düşünüyorum. Türk hokeyine damga vuracak bir Muğla takımı gelecek. Muğla’daki Spor camiası buna hazırlıklı olsun” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.