Hokeyciler Türkiye 2’incisi oldu

Muğla hokey takımları başarı zincirine bir yeni halka daha ekledi. Yatağan’a bağlı Bozüyük mahallesi  öğrencilerinden oluşan Muğla Gençlik Spor Hokey Takımı Türkiye 2’incisi oldu.Bozüyük mahallesi  öğrencilerinden...

Hokeyciler Türkiye 2’incisi oldu

Muğla hokey takımları başarı zincirine bir yeni halka daha ekledi. Yatağan’a bağlı Bozüyük mahallesi  öğrencilerinden oluşan Muğla Gençlik Spor Hokey Takımı Türkiye 2’incisi oldu.

Bozüyük mahallesi  öğrencilerinden oluşan Muğla Gençlik Spor Hokey takımı Ortaokullar Türkiye Şampiyonluğundan sonra 23-27 Haziran 2014 tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen 18 takımın katıldığı kulüplerarası U14 Hokey Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2.liğini elde etti. İstanbul,Erzurum,Amasya, Kocaeli ve Gaziantep gibi milyonluk büyük şehir takımlarını farklı bir şekilde mağlup eden beton sahada çalışıp çim sahalarda aslan kesilen şampiyon sporcuları köyün girişinde büyük bir coşkuyla yüzlerce araçlık konvoyla bağırlarına basan Bozüyük halkı Muğlanın gururu sporcularına görkemli bir karşılama töreni hazırladılar.

Yüzlerce araçlık konvoyla köyü turlayan Muğla Gençlik Spor Kulübü sporcuları ilerleyen dönemde Muğla’ya Hokey branşında Avrupa kupası getireceklerine dair söz verirlerken,  şampiyonanın 17 gol ile gol kralı olan Takım Kaptanı Ceyhun Parlak, “Köye veya Muğla’ya 1 Hokey sahası yapılırsa bizi kimse tutamaz.” diye konuştu.

Takımın Antrenörü Serkan Şen ise bu başarıda emeği geçen Okul Müdürü Mehmet Gereme, Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut İmren, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ve Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençere teşekkür ederken , “Bu çocuklara gereken destek verilirse Muğla’ya ilerleyen yıllarda Süper Lig Şampiyonluğu ve Avrupa kupası getireceklerine inanıyoruz. Yarınlarımızın geleceği bu çocukların önümüzdeki yıllarda Milli Takım sporcuları olacağını bunun içinde saha ve tesislerin önemi çok büyük”dedi.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.