Hırsızlık zanlılarından 2’si tutuklandı

Muğla’nın Milas ilçesinde camlarını kırarak 3 otodan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.75. Yıl Milas Devlet Hastanesi ve Milas 1. Noter çevresinde 3 ayrı otodan camı kırılarak...

Hırsızlık zanlılarından 2’si tutuklandı

Muğla’nın Milas ilçesinde camlarını kırarak 3 otodan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi ve Milas 1. Noter çevresinde 3 ayrı otodan camı kırılarak gerçekleşen hırsızlık vakalarının zanlıları olarak yakalanan 4 kişiden 2’si çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. Son günlerde artan olaylar üzerine çalışmalarını sürdüren Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli yaptığı başarılı bir operasyonla 4 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Yapılan incelemelerde güvenlik kameralarına da yansıyan zanlıların evlerinde ve gizlendikleri yerlerde yapılan aramalarda soygunlardan kalan bir takım eşyalara rastlandı.

Hırsızlık olaylarının zanlıları Ş.C, M.Ş, M.A. ve M.A önceki gün alınan ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarıldı. Zanlılardan Ş.A. ve M.Ş. tutuklanırken, M.A. denetimli serbestlik, M.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.