Hırsızlığı bu kez turistler yaptı

Marmaris ilçesinde turist çift, bir oyun salonunda cep telefonu çaldı. Hırsızlık anları, güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.Olay, yeni açılan bir alışveriş merkezindeki oyun salonunda meydana geldi. E.T. (19) arkadaşıyla...

Hırsızlığı bu kez turistler yaptı

Marmaris ilçesinde turist çift, bir oyun salonunda cep telefonu çaldı. Hırsızlık anları, güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Olay, yeni açılan bir alışveriş merkezindeki oyun salonunda meydana geldi. E.T. (19) arkadaşıyla birlikte oyun salonuna geldi. Makinelerden birinin üstüne cep telefonunu bırakarak oyuna başladı. Bir süre sonra turist bir çift, oyun oynamak için E.T.’nin cep telefonunu bıraktığı makineye yaklaştı. Erkek turist jeton almak bahanesiyle çantayı kadına verirken, kadın ise etrafını gözetleyerek cep telefonunu fark ettirmeden çantaya koydu. Turist çift çevresine baktıktan sonra makineden ayrıldı. E.T., bıraktığı cep telefonunun yerinde olmadığını fark edince görevlilere haber vererek, birlikte cep telefonunu aramaya başladılar. Bu sırada salondan ayrılmayan turist çift ise başka bir makinede oyun oynuyordu. Turistler daha sonra salondan ayrıldı.

Görevliler, salonun güvenlik kameralarını incelediğinde, turist çiftin telefonu aldığını tespit etti ve polise haber verdi. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.