Hırsız insafa geldi

Marmaris’te kadın muhtarın telefonunu çalan hırsız pişman olarak telefonu sahibine kargo ile geri gönderdi.MMarmaris ilçesinde bir alışveriş mağazasında kadın muhtarın telefonunu çalan bir kişi pişman olup telefonu 2 saat...

Hırsız insafa geldi

Marmaris’te kadın muhtarın telefonunu çalan hırsız pişman olarak telefonu sahibine kargo ile geri gönderdi.

MMarmaris ilçesinde bir alışveriş mağazasında kadın muhtarın telefonunu çalan bir kişi pişman olup telefonu 2 saat sonra kargoyla iş yerine gönderdi. Telefonun çalındığını gelen kargoyla öğrenen kadın muhtar, hırsıza teşekkür etti.

Marmaris Siteler Mahallesi’nde bir alışveriş mağazasında ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Hırsızlık anları ise mağazanın güvenlik kameralarına yansıdı.Siteler mahallesi muhtarı ve muhtar adayı Gülizar Pekpak, alışveriş için AVM’ye gitti. Aldığı malzemeleri kasadan geçirirken çantasını kasanın yanındaki banka bıraktı. Bu sırada mağazadan giriş yapan hırsızlık şüphelisi çantayı fark etti. Şüpheli kişi, kasanın bulunduğu bölgede oyalanarak çantanın içindeki 2 bin lira değerindeki telefonu almak için uygun zamanı beklemeye başladı. Daha sonra da telefonu alıp kaçtı. Mağazadan çıktıktan sonra pişman olan zanlı, Marmaris PTT şubesine giderek kargo ile telefonu mağazaya gönderdi. Muhtar Gülizar Pekpak, ödemeyi yaptıktan sonra telefonun çalındığından habersiz mağazadan ayrılarak muhtarlık binasına geri döndü. 2 saat sonra mağaza yetkilileri Pekpak’ı telefonla arayarak mağazaya çağırdı. Kadın muhtar, mağazada telefonun çalınmış olduğunu ve hırsızın telefonu kargoyla geri gönderdiğini öğrenince şoke oldu. Polis hırsızlık zanlısının eşkalini güvenlik kameralarından belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı. Muhtar Pekpak polise şikayetçi olurken, hırsıza da telefonun geri gönderdiği için teşekkür etti.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.