HER MAHALLEYE SPOR TESİSİ YAPAN ÖRNEK BAŞKAN MEHMET DEMİR…

Muğla TV’de her Çarşamba akşamı canlı olarak yayınlanan GÜNDEM MUĞLA programımıza önceki gün akşam Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir konuk oldu.Yaklaşık iki saat süren program boyunca Belediye Başkanı Mehmet Demir...

HER MAHALLEYE SPOR TESİSİ YAPAN ÖRNEK BAŞKAN MEHMET DEMİR…

Muğla TV’de her Çarşamba akşamı canlı olarak yayınlanan GÜNDEM MUĞLA programımıza önceki gün akşam Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir konuk oldu.

Yaklaşık iki saat süren program boyunca Belediye Başkanı Mehmet Demir her soruya içtenlikle cevap verirken, yaptıkları çalışmaları da ayrıntıları ile anlattı.

Kavaklıdere’nin bütün mahallelerine spor tesisi yaptıklarını ifade eden Başkan Demir, yaptıkları halı saha ve tenis kortlarının çok sayıda kişi tarafından kullanılmasının da kendilerini çok mutlu ettiğini kaydetti.

Her mahalleye yaptırdıkları spor tesislerinden vatandaşların ücretsiz yararlandığını dile getiren Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, bu tesislerden çevre köylerdeki vatandaşlarında yararlandığını söyledi.

Keşke ülke genelindeki bütün belediye başkanları bu konuda duyarlı olsa. Her bir başkan sorumluluk alanlarındaki bütün mahallelere spor tesisleri kazandırsa.

Belediye olarak her mahalleye kazandırdıkları spor tesislerini kullanan vatandaşları gördüğünde çok mutlu olduğunu belirten Başkan Demir, özellikle gençleri spora teşvik ettiklerini kaydetti.

Başkan Demir, ayrıca yılın büyük bir bölümünde karla kaplı olan Gökçukur bölgesinde, turizm amaçlı kayak tesisi yapmak için projelerinin onaylandığını ve yapılacak çalışmaların ardından bu bölgenin turizme kazandırılacağını müjdeledi.

Çayboyu mahallesine kapalı yüzme havuzu kazandırdıklarını ifade eden Başkan Mehmet Demir, ilçenin modern bir kapalı yüzme havuzuna sahip olduğunu belirtti.

Kavaklıdere’nin her yerini modern spor tesisleri ile donatan Kavaklıdere Belediyesi’ni, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Demir ve emeği geçen tüm çalışanları kutluyor ve yapılan bu güzel çalışmaların bütün belediyelere örnek teşkil etmesini diliyorum.  Kalın sağlıcakla.

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.