Hemşirelik Birincisi Erkek oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksek Okulundan mezun olan 103 hemşire daha sağlık ordusuna katıldı.İlk mezunlarını 9 yıl önce veren Fethiye Sağlık Yüksek Okulunun bu yıla kadar toplam 539 mezun verdiği...

Hemşirelik Birincisi Erkek oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Yüksek Okulundan mezun olan 103 hemşire daha sağlık ordusuna katıldı.

İlk mezunlarını 9 yıl önce veren Fethiye Sağlık Yüksek Okulunun bu yıla kadar toplam 539 mezun verdiği bildirildi. Fethiye Sağlık Yüksek Okulunda düzenlenen törende 103 yeni hemşireye diploma ve yüksek şeref belgeleri alkışlar arasında sunuldu.Törene Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörü Prof. Dr Mansur Harmandar, Fethiye Sağlık Yüksek Okulu müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Sülün, Fethiye Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, Fethiye Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Emin Duru, öğretim görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı. Sağlık ordusunun yeni hemşirelerine diplomaları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektörü Mansur Harmandar ve törene katılan diğer yetkililer tarafından sunuldu. Okul birincisi Zafer Çıkat yaş kütüğüne ismini çakarken plaketini yine rektör Mansur Harmandarın elinden aldı.Okulun 2.si Elif Meriç ve 3.sü Nevruz Bizim de plaketlerini alkışlar arasında aldılar.Hemşirelik andının okunduğu ,Türk Bayrağının açıldığı törende okul halk Oyunları ekibi de bir gösteri sundu.

Törende konuşan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, “Sağlık ordusunun yeni neferlerine aldığınız bu diplomayı en iyi şekilde kullanacağınıza eminiz” dedi. Okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Sülün de, “Fethiye Sağlık Yüksek Okulu 103 yeni hemşire ile son 9 yılda 539 mezun vererek sağlık ordusuna katmıştır” dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.