Helikopterin görevi sona erdi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yangın sezonunda Milas’ta konuşlanan yangın söndürme helikopterinin görev süresi sona erdi.Milas Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde her yıl Haziran ayında görev almaya başlayan...

Helikopterin görevi sona erdi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yangın sezonunda Milas’ta konuşlanan yangın söndürme helikopterinin görev süresi sona erdi.

Milas Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde her yıl Haziran ayında görev almaya başlayan Yangın söndürme helikopterinin bu yılki görev süresi sona erdi.

Milas'ta 1 Haziran'da göreve başlayan ve Denizcik Orman Deposu'ndaki helikopter pistinde konuşlanan Kamof 32 tipi yangın söndürme helikopterinin görev süresinin sona erdiğini bildiren Milas İlçe Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu, helikopterin sezon boyunca 200 saat uçuş yaptığını ve Muğla, Aydın, İzmir ve çevre illerdeki yangınlara da müdahale ettiğini söyledi.

Helikopterin görev süresini başarılı şekilde tamamladığını kaydeden Kazakoğlu, "Helikopter her zaman yangınlardaki yaptığı müdahalelerle önlemede ve yangınların söndürülmesinde büyük faydası oldu. Seneye de yine 1 Haziran itibariyle göreve başlayacaktır. Uçaklarımız genel müdürlüğümüzün talimatıyla gelecek yıl yine görev yapacaktır” dedi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.