Hayvanseverlerden Kocadon’a teşekkür

Göreve geldiği 2009 yılından beri Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’nın her geçen gün daha modern daha sağlıklı koşullara sahip olması için çalışan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a hayvan severlerden...

Hayvanseverlerden Kocadon’a teşekkür

Göreve geldiği 2009 yılından beri Bodrum Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı’nın her geçen gün daha modern daha sağlıklı koşullara sahip olması için çalışan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a hayvan severlerden teşekkür e-mailleri yağıyor.

İçinde röntgen, bakım ve ameliyat öncesi temizlenme odaları bulunan yeni bina ile barınağı gezen ve yapılanları çok beğenen hayvan dostlarının Başkan Mehmet Kocadon’a gönderdikleri elektronik postalardan bazıları şöyle: “Torba’daki Rehabilitasyon Merkezi’nin eksiklerinin giderilmesi ve oradaki canlar için daha yaşanabilir hale getirilmesi konusundaki gayretleriniz Türkiye çapında örnek konumundadır. Vicdana ve ilahi yasalara uygun olan kararınız adına, sonsuz teşekkürlerimi arz ederim. Bizim görüp de sustuklarımız, dualarımızın kabulü ve sizin gerekeni yapmanız ile biz hayvan dostlarını huzura kavuşturdu. Tüm canlarımız adına, sonsuz şükranlarımı arz ederim. Konuşamayan canlar için gösterdiğiniz ilgiye teşekkürler, başkanım. Şahsınızın da hayvansever olmanız ve Bodrum Belediyesi Sahipsiz Hayvan Barınağı için verdiğiniz hizmetlere, sahipsiz, hasta hayvanlarımıza belediye olarak sahip çıkmanız ve onları yok etmeden korumanız, barınağa verdiğiniz bunca güzel hizmetlerinizden dolayı; bir hayvan korumacı olarak şahsım adına çok teşekkür ederim.

Can dostlarımızın sağlığı, güvenliği, tedavi, bakımı ve huzur içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için barınağımıza, gösterdiğiniz ilgi ve tüm yardımlarınız için şükran duyuyorum. Bodrum Torba Barınağını daha önce birkaç kez ziyaret etmiş birisi olarak hayvanların sağlığı ve korunması amacıyla göstermiş olduğunuz hassasiyet ve verdiğiniz önemi görmüştüm. Bir hayvan sever olarak bu hizmet ve çalışmalarınız için teşekkür ediyorum.

Başkanım, göreve geldiğinizden bu yana Bodrum’dasokak hayvanlarının yaşamlarını sağlıklı ve huzur içinde sürdürebilmeleri için gösterdiğiniz özverili çalışmalar için size şükran borçluyuz. Bodrum Torba barınağı gönüllüsü ve sadık bir hayvan sever olarak öncelikle hayvanlara gösterdiğiniz önem ve hassasiyet için minnettarım. Can dostlarımıza verdiğiniz destek için size ve şahsınıza tüm arkadaşlarınıza kucak dolusu teşekkürlerimi gönderiyorum. Onların dili olsa; size kim bilir daha ne kadar güzel sözler söylerlerdi. Bodrum Belediyesi olarak verilen hizmetleri yakından takip eden ve daha önemlisi takdir ederek Bodrum Belediyesi’nin çalışmalarına güç katan herkese teşekkür ederiz”

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.