Hayat kurtaranlar sertifikalarını aldı

Muğla Acil Tıp Teknisyenleri  ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) tarafından Acil Tıp Teknisyenlerine ve Paramediklere yönelik gerçekleştirilen EKG (Elektrokardiografi) eğitimi tamamlandı. Eğitime katılan ATT ve Paramediklere sertifikaları...

Hayat kurtaranlar sertifikalarını aldı

Muğla Acil Tıp Teknisyenleri  ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) tarafından Acil Tıp Teknisyenlerine ve Paramediklere yönelik gerçekleştirilen EKG (Elektrokardiografi) eğitimi tamamlandı. Eğitime katılan ATT ve Paramediklere sertifikaları verildi.

Muğla Acil Tıp Teknisyenleri  ve Teknikerleri Derneği (ATTDER) tarafından 3-4 Ocak 2015 tarihleri arasında Acil Tıp Teknisyenlerine ve Paramediklere yönelik düzenlenen EKG (Elektrokardiografi) eğitimi tamamlandı.

ATTDER Muğla İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Sorumlusu Çiğdem Akın ile Teşkilatlanma Sorumlusu ATT Özgür Akın’ın koordinatörlüğünü yaptığı  EKG eğitimi Muğla İl Ambulans Servisi Başhekimliği eğitim salonunda gerçekleşti.

Acil Tıp Teknisyeni Feyza Duygu ÖRSÇELİK (ATT)  ve ATT Büşra ŞAHİN tarafından 2 gün boyunca Acil Tıp Teknisyenlerine ve Paramediklere eğitim verildi.

Acil Tıp Teknisyenleri  ve Teknikerleri Derneği’nin kuruluş amacını anlatan ATTDER Sosyal İşler Sorumlusu ve EKG eğitmeni Feyza Duygu ÖRSÇELİK ; “Yaşanan sıkıntılara karşı kayıtsız kalmamak, ülkemizde Acil Sağlık Hizmetlerinin gelişimine katkı sağlamak ve Acil Tıp Teknisyenliği ve Teknikerliğini her platformda temsil etmek amacıyla 22 Mart 2006 tarihinde büyük bir heyecan ile ATTDER İzmir’de kuruldu. Kurulduğu günden bu yana birçok ATT ve Paramediğe çeşitli alanlarda eğitimler verildi” diye konuştu.

ATTDER Muğla İl Başkanı Neslihan YILMAZ yaptığı konuşmada; “Aralık 2012 tarihinde İl yönetimlerini oluşturduklarını, o günden bu yana 5 EKG Eğitimini organize ettiklerini söyledi. Yılmaz; “17-18 Ocak tarihlerinde Bodrum ve 27-28 Ocak tarihlerinde Fethiye ilçesinde olmak üzere 2 eğitim daha gerçekleştirmeyi planlanlıyoruz. Yıl içerisinde bu eğitimlerinin devam edeceğiz” dedi.

İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Emine ÖNSOY ise yaptığı konuşmada; “112 Acil Sağlık Hizmetlerinin ve personelinin gelişimine katkı sağlayan bu ve benzeri eğitimleri her zaman desteklediğini belirterek, ATTDER Muğla İl Başkanlığı’na teşekkür etti. Bu tür eğitimlerin devam etmesi gerektiğinin altını çizen Önsoy; “112 Acil Sağlık Hizmetlerinin gelişmesinde ATTDER’in her zaman yanında olacağım” dedi.

Konuşmaların ardından EKG eğitimine katılan toplam 21 kişiye düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.