Hava Oyunları’nda Saatcı’ya yoğun ilgi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Hava Oyunları festivalinin başlangıç programı için Babadağ’a gitti. Partisi MHP’den istifa eden Başkan Saatcı, Babadağ’ın zirvesindeki programda vatandaşlar tarafından da ilgiyle...

Hava Oyunları’nda Saatcı’ya yoğun ilgi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Hava Oyunları festivalinin başlangıç programı için Babadağ’a gitti. Partisi MHP’den istifa eden Başkan Saatcı, Babadağ’ın zirvesindeki programda vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılandı. Ölüdeniz halkıyla selamlaşan Saatcı ardından 1700 rakımdan, 1900 rakıma çıkarak katılımcılarla sohbet etti.

Hava Oyunları Festivali başlangıç programına beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş ile katılan Başkan Saatcı, 1700 rakımlı alandaki programdaki konuşmaların ardından protokol heyetiyle birlikte eşsiz manzarayı izlediler. Burada vatandaşlarla sohbet eden Saatcı ardından 1900 rakımlı alana çıkarak hava oyunlarına katılan paraşütçüleri takip etti. Burada da vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Saatcı, kendisini takip eden gazetecilerle çay içerek sohbet etti.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.