Hasta nakil araçları geliyor

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, seçimi kazanmaları halinde, arabası olmayan hasta vatandaşlar için ücretsiz hizmet verecek hasta nakil araçları alacaklarını söyledi.AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı...

Hasta nakil araçları geliyor

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, seçimi kazanmaları halinde, arabası olmayan hasta vatandaşlar için ücretsiz hizmet verecek hasta nakil araçları alacaklarını söyledi.

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Dr. Mestan Yayman, Muğla'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte mahalle statüsüne giren Salihpaşalar ve çevre köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ve Belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı ziyarette vatandaşların sorunlarını dinleyen Yayman, projelerini anlattı. Yayman ve beraberindekiler daha sonra Hamdi Baş restoranda delegeler ve muhtarlarla öğle yemeğinde bir araya geldi.

“Hasta Nakil Araçları alacağız”

AK Parti Manteşe Belediye Başkan Adayı Dr. Mestan Yayman da, Muğla ve Aydın’ın 1923 yılına kadar tek bir il olduğunu hatırlatarak, "23 yılından sonra Muğla ve Aydın ayrılmış. Bizim evde Aydın sınırları içinde kalmış iyi ki de kalmış. Yoksa Muğla'ya atanamaz hayallerimi gerçekleştiremezdim” dedi.

Vatandaşların sorunlarının çözümü için projeler ürettiklerini ifade eden Yayman şunları kaydetti:

“Sizlere hizmet etmek benim boynumun borcu. Bizim bu yöreyle birden çok projemiz var. Ancak en acil ve önemli olan iki projeden birisi hasta nakil araçları almak olacak. Eğer bir köyde taksisiyle arabasıyla hastaneye gelemeyen bir vatandaşımız var ise, nakil araçlarımız gelecek hastalarımızı alacak, tedavilerini yaptıracak sonrada evine geri bırakacak. Aynı şekilde hastanede tedavi gören ve taburcu olan hastalarımız içinde geçerli olacak. Aynı şekilde cenaze aracılarımız ve cenaze yakınlarını cenaze evine taşıyacak araçlara alarak ücretsiz olarak hizmet vereceğiz."

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.