Harun Akın’dan, taraftarlara çağrı

Büyük Birlik Partisi Muğla (BBP) İl Başkanlığında, 48 Gençlik Taraftar Grubu’nun da katılımıyla İl Başkanı Harun Akın, Muğlaspor’un 48 Gençlik Taraftar Grubu adına açıklamalarda bulundu. Harun Akın özellikle Ocak ayının...

Harun Akın’dan, taraftarlara çağrı

Büyük Birlik Partisi Muğla (BBP) İl Başkanlığında, 48 Gençlik Taraftar Grubu’nun da katılımıyla İl Başkanı Harun Akın, Muğlaspor’un 48 Gençlik Taraftar Grubu adına açıklamalarda bulundu. Harun Akın özellikle Ocak ayının 24’ünde Muğlaspor için çok büyük önem arz eden İzmir maçı için tüm Muğla Halkına çağrıda bulundu.

Grup adına açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Muğla (BBP) İl Başkanı Harun Akın; “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle halkın gözü kulağı olan, tarafsız bir şekilde vatandaşı bilgilendirmek adına büyük tavizler ve hizmet veren, gerek yerel gerekse ulusal olan basınımızın gününü kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş basın mensubu arkadaşlarımızı da rahmetle anıyorum.

Bugün burada bizi onurlandırdınız. 48 Gençlik taraftar grubuna, bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum.  48 Gençlik taraftar grubunu uzun zamandır takip ediyorum. Arkadaşlarımız hiçbir menfaat, hiçbir karşılık beklemeden onurlu ve haklı mücadelelerinde kendilerine başarılar diliyorum. Bugün istatistiklere baktığımız zaman genç nesilde uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklarda çok ciddi oranda bir yükselme olduğunu görüyoruz. 48 Gençlik taraftar grubunun da gençlerimize sahip çıktığını, onları spora yönlendirdiğini sadece Muğla merkezde değil, ilçelerde de bir takım faaliyetlerde bulunduklarını görüyorum. Dolayısıyla ben maddi ve manevi destek olmamız gerektiğine inanıyorum. Ben şahsım mensubu bulunduğum partim mensupları ve Alperen Ocakları olarak 48 Gençlik taraftar grubunun her zaman maddi ve manevi yanında olacağımızı da beyan ediyorum. Ben arkadaşlarımızı takip ettiğimde Milletvekillerimizden yine sizlerin huzurunda Milletvekilimiz Sayın Nihat Öztürk’e de teşekkür ediyorum. Bir onun ziyarette bulunduğunu destek olduğunu gördüm ama hepimizin de malum olduğu üzere Muğla’mızın bir tane değil altı tane Milletvekili var. Altısından da bu duyarlılığı, bu hassasiyeti beklediğimizi de ifade etmek istiyorum. “dedi.

Muğlaspor için çok önemli olan İzmir maçı için çağrıda bulunan Akın konuşmasına şöyle devam etti: “Bu arada ayın 24’ünde Muğlaspor için çok büyük önem arz eden bir maç var statta İzmir maçı. Ben buradan diğer siyasi parti il başkanlarına ve ilçe başkanlarına ’da sesleniyorum. Sporun siyaseti olmaz. Muğlaspor hepimizin ortak bir değeridir ve hepimizin de sahip çıkması gereken bir değerdir. Onun içinde bütün siyasi parti il ve ilçe başkanlarımızdan ayın 24’ünde ki maça tüm teşkilatlarıyla birlikte statta Muğlasporu desteklemeye bekliyoruz. Ben bütün Muğla’ya da sesleniyorum, 7’den 70’e hepimiz ayın 24’ünde İzmir maçında olacağız, Muğla’yı canı gönülden destekleyeceğiz. Çünkü bu spor özelliklede futbol sporun en fazla öne çıktığı herkesin ortak bir paydada buluştuğu Muğlaspor. O gün biz ne kadar çok stadı doldurursak, ne kadar çok tezahüratta bulunursak sahada oynayan arkadaşlarımızı da o derecede motive etmiş olacağız. Bu çok önem arz ediyor. Onun içinde tüm Muğla’yı 7’den 70’e o gün Atatürk Stadını doldurmayı bekliyoruz.  Hakikaten 48 Gençlik taraftar grubunun şu anda yapmış olduğu hiçbir karşılık, menfaat beklemeksizin yapmış oldukları bu oluşum gençlerimizi bir araya getirme adına yapmış oldukları hizmet küçümsenemeyecek kadar büyük. O yüzden tüm Muğla’mızın da 48 Gençlik taraftar Grubu’na her türlü desteği vermesini istiyoruz. Herkesten de aynı hassasiyeti bekliyoruz. Bütün kamu kurumlarında ki ita amirleri olmak üzere, nasıl ki bugün bir Başbakan, Cumhurbaşkanı geldiği zaman kurumda ki bütün arkadaşlarımız gidip o meydanı dolduruyor işte buda Muğla için çok büyük önem arz ediyor. Kamu kurumunda ki arkadaşlarımızın ’da personellerini bilgilendirmesini istiyorum ve o gün stadı hınca hınç doldurmak istiyoruz.”

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.