HARMANDAR ESNAFI ZİYARET ETTİ

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar Muğla'da Perşembe Halk Pazarı'nı ziyaret etti. Harmandar'a Ak Parti Menteşe Adayı Mestan Yayman da eşlik etti.Muğla'da Perşembe günü açılan halk pazarını...

HARMANDAR ESNAFI ZİYARET ETTİ

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar Muğla'da Perşembe Halk Pazarı'nı ziyaret etti. Harmandar'a Ak Parti Menteşe Adayı Mestan Yayman da eşlik etti.

Muğla'da Perşembe günü açılan halk pazarını ziyaret eden AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Mansur Harmandar ve ekibi yaklaşık 2 saat boyunca pazarcılarla ve pazar yapmaya gelen vatandaşlara kendini tanıttı, sohbet etti. Harmandar ve ekibi, pazarcıların ve vatandaşların nabzını sokakta tuttu. Prof.Dr. Mansur Harmandar ve ekibi kendilerine gösterilen ilgiden de oldukça memnun kaldılar.

Pazarcılar Harmandar'a en büyük sıkıntılarının pazar yeri fiyatlarının yüksek olmasını iletirken, pazar yerinin alt tarafında kendi yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri satan bayanlar satış yaptıkları bölgede tuvalet ve lavabo olmamasından dolayı dert yandılar.

Haber’e ziyaret

Harmandar Muğla Haber Gazetesi’ni de ziyaret ederek gazete çalışanlarıyla bir süre sohbet etti hatıra fotoğrafı çektirdi. Gazete ziyaretlerinin ardından Prof. Dr. Harmandar Memur-Sen Muğla İl Temsilciliği'ni ziyaret ederek İl Temsilcisi Hasan Demirtaş'la bir süre sohbet etti.

“Muğla bazı hizmetlerden mahrum kaldı”

Muğla’nın belediyecilik hizmetleri bakımından bazı hizmetlerden mahrum kaldığını söyleyen Harmandar, “Bu eksiklikleri gidermek ve halkımızın arzu ettiği hizmeti sunmak üzere AK Partili belediyecilik anlayışını ve sistemini getirmeyi amaçlıyoruz. Muğla merkez ve ilçelerimizdeki en büyük sorun imar, sit ve ÖÇK sorunlarıdır. Bu konularda üzerimizde düşen görevleri yapacağız”dedi.

“Girişimcilerin engellerini kaldıracağız”

Muğla’daki bütün girişimcilerin önündeki engelleri kaldıracaklarını ifade eden Harmandar, “İş yapmak isteyen insanlara imkânlar sunacağız. Muğlalıların aydın ve girişimci insanlar olduğunu hepimiz biliyoruz. Biz de onlara yardımcı olmak kılavuzluk etmek, yasal mevzuatları düzenlemek konusunda yardımcı olacağız. Halkımızın refah seviyesini yükseltmek için tüm ekip olacak canla başla mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Muğla’nın havası neden kirli?”

Muğla’daki hava kirliliği konusunda çok şikâyet aldıklarını söyleyen Harmandar, “Bize hava kirliliği konusunda şikâyetler geliyor. Muğla yeşillik içerisinde bir yer ama hava kirliliği konusunda vatandaşlarımız ve bizlerin sıkıntıları var. Bu konunun üzerine mutlaka gideceğiz. Muğla genelinde kanser vakalarının da çok olduğunu görüyoruz. Ancak tedavi için yeterli hastanemiz mevcut değil insanlarımız İzmir başta olmak üzere başka şehirlerdeki hastanelere gidiyorlar. Hastane konusunda ciddi çalışmalarımız olacak” dedi.

Dolmuş Uçak projesi

Harmandar, Bodrum ve Dalaman havalimanlarından dolmuş uçak ve helikopterler kaldırarak karayolları ile uzak olan mesafelerde havadan ulaşım alternatifini sunacaklarını söyledi. Harmandar, bazı köy yollarının çok kötü durumda olduğunu ifade ederek, köy yolları dahil bakıma ihtiyaç duyulan tüm yolları belirli bir standarda kavuşturacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.