Harmandar’dan Gökova ve Akyaka’ya ziyaret

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Gökova ve Akyaka beldelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof....

Harmandar’dan Gökova  ve Akyaka’ya ziyaret

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Gökova ve Akyaka beldelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar'a Ula’nın Ak Partili Belediye Başkanı Nadi Şenkal, İlçe başkanı Mehmet Tenlik, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, eşi Suzan Harmandar ve partililer de eşlik etti.

Harmandar ve ekibi Gökova Beldesi'ndeki pazar yeri ve esnaf ziyaretinin ardından Akyaka'da esnafı ziyaret etti. Akyaka ve Gökova'nın Muğla turizmine büyük katkısı olduğunu ifade eden Harmandar, “Gökova konum olarak çok önemli bir bölgede yer alıyor. Çok önemli bir geçiş noktasında bulunmasını avantaja çevirmemiz gerek. Akyaka doğal bir cennet, turizmden daha fazla pay almalıdır. Özelikle sahil şeritlerimizde yaz sezonu değil 12 ay boyunca turizmi canlı tutmamız gerekiyor” dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.