Harmandar: Yatağan Sera üssü olacak

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar,seçilmesi durumunda Yatağan’da seracılığı yaygınlaştıracağını ve bir üs haline getireceğini söyledi.AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı...

Harmandar: Yatağan Sera üssü olacak

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar,seçilmesi durumunda Yatağan’da seracılığı yaygınlaştıracağını ve bir üs haline getireceğini söyledi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Yatağan ilçesine geldi. Harmandar, Ak Parti Yatağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Toksöz ve partililerle birlikte Yatağan’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafı tek tek ziyaret eden Harmandar, Yatağan’da büyük bir ilgiyle karşılandı.

“Eşit şartlarda rekabet olacak”

Yatağan’da şoförlerle de bir araya gelen Harmandar, Yatağan’ın taşımacılık sektöründe önemli bir konumda olduğunu belirten Harmandar, “Şoförlerimiz gece gündüz demeden çalışan ve ekmeklerini taştan çıkaran insanlardır. Yatağan’da taşımacılık sektörü iyi bir konumdadır. Bunu daha da geliştirmek için biz de elimizden geleni yapacağız. Mağdur olduğunuz tüm sorunları çözeceğiz. Bodrum’a giden seferleri iptal edildiğini biliyorum. Bu önceden kazanılmış bir haktır. Kazanılmış bir hakkın hiçbir zaman iptal edilmemesi gerekiyor. Tekrar bu hakkınızı vereceğiz. Büyükşehir belediyesi artık karayolu ulaşımı, köylerden ilçelere ulaşım, deniz yolu ve demir yolu ulaşımını kontrol edebilecek. Büyükşehir bünyesinde ulaşım koordinatörlüğü kurulacak. Nereden nereye kim gidecek bunları biz belirleyeceğiz. Herkesin hakkını vereceğiz. Göreve gelince bütün haksızlıkları ortadan kaldıracağız. Herkesin eşit şartlarda rekabet etmesini sağlayacağız” dedi.

“Seracılığı yaygınlaştıracağız”

Girişimcileri her zaman destekleyeceklerini ifade eden Harmandar, “Biz her zaman girişimcilerin ve çalışanın her zaman yanındayız. Muğla’ya yatırımı getireceğiz ve gençlerimize yeni iş sahaları oluşturmak için girişimcileri destekleyeceğiz. Her ilde her ilçede bazı sektörler öne çıkar. Yatağan bizim için önemli bir bölgedir. Burada eğitim, tarım ve hayvancılığı geliştireceğiz. Yatağan’da seracılığı yaygın hale getirmek istiyoruz. Buraya bir sera üssü kurmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 130 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.