HARMANDAR PARTİLİ KADINLARLA BULUŞTU

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, İl Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi. Harmandar, “Artık Muğla’da durağanlık olmayacak. Muğla en sonunda gelişecek ve her alanda marka şehir...

HARMANDAR PARTİLİ KADINLARLA BULUŞTU

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, İl Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi. Harmandar, “Artık Muğla’da durağanlık olmayacak. Muğla en sonunda gelişecek ve her alanda marka şehir olacak” dedi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar ve eşi Suzan Harmandar İl Kadın Kolları üyelerinin Tepe Park Restoran’da düzenlediği tanışma kahvaltısına katıldı.

Harmandar, her alanda yeni bir Muğla oluşturacaklarının altını çizdi. Harmandar, “Yeni Muğla barışın, sevginin ve dostluğun simgesi olacak. Allah kısmet eder de göreve gelirsem eğer ben her eve girebilmeliyim. Herkesle dost olmalıyım. Her mahallede her işletmeye girebilmeliyim. Vatandaşımızla, esnafımızla konuşup dost olmalıyım. Kimse bizim rakibimiz, düşmanımız değildir. Bütün Muğlalılar bizim kardeşimiz, dostumuzdur”  diye konuştu

“Kadınlara daha fazla yer vereceğiz”

Harmandar, kadınların ekonomik ve sosyal alanda daha fazla yer alması gerektiğini söyledi. Harmandar, “Muğla’da sosyal ve ekonomik alanda yeterince potansiyel var. Bu potansiyeli harekete geçireceğiz. Kadınlarımız da en az erkekler kadar iş dünyasında ve sosyal alanda hak ettiği yerde olacak. Üreten bir Muğla oluşturacağız. Üreten Muğla’nın içerisinde de kadınlarımız mutlaka olmalıdır” diye konuştu.

Harmandar, her konuda üniversiteyle şehri birleştirmeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.