Harmandar hız kesmiyor

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Masur Harmandar Muğla genelindeki ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Harmandar, Ortaca, Köyceğiz ve Dalyan'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Harmandar, eşi Suzan Harmandar,...

Harmandar hız kesmiyor

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Masur Harmandar Muğla genelindeki ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Harmandar, Ortaca, Köyceğiz ve Dalyan'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Harmandar, eşi Suzan Harmandar, AK Parti Ortaca Belediye Başkan adayı Çetin Uslu ve Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman'la Ortaca, Köyceğiz ve Dalyan'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Harmandar ve beraberindekiler ilk ziyaretini Köyceğiz'in Toparlar Belde Belediyesi'ne gerçekleştirdi. Harmandar, Toparlar Belde Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve partililerle belediye binasında bir süre sohbet etti. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette adaylar Muğla'nın AK Partili belediyecilik anlayışına kavuşması ve hak ettiği hizmeti alması gerektiğini konuştular. Belediye ziyaretinin ardından Harmandar ve beraberindekiler Köyceğiz'de vefat eden Hasan Yağız'ın evine taziye ziyaretinde bulundular.

İkinci durak Dalyan

Köyceğiz ziyaretlerinin ardından Harmandar, Dalyan'da Celal Özalp'in ailesi tarafından verilen 52. Mevlid yemeğine katıldı. Harmandar ve beraberindekiler daha sonra Dalyan'da kurulan pazaryerini ziyaret etti.

Pazaryerindeki tüm pazarcıları tek tek gezen Prof. Dr. Harmandar, pazarcılardan ve pazar yapmaya gelen vatandaşlardan gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı.Harmandar ve ekibi yaklaşık 2 saat boyunca pazarcılara ve pazar yapmaya gelen vatandaşlara kendini tanıttı, sohbet etti. Pazaryerinde eli sıkılmadık hatırı sorulmadık pazarcı bırakmayan Harmandar ve ekibi, pazarcıların ve vatandaşların nabzını sokakta tuttu. Prof.Dr. Mansur Harmandar ve ekibi kendilerine gösterilen ilgiden de oldukça memnun kaldılar.

Bu haber toplam 187 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.