Harmandar: Amacımız koltuk değil hizmet

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, “ Muğla halkı için hedefimiz koltuk değil hizmet. Hedefim yapılmayanları yapmak.” Dedi.AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar...

Harmandar: Amacımız koltuk değil hizmet

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, “ Muğla halkı için hedefimiz koltuk değil hizmet. Hedefim yapılmayanları yapmak.” Dedi.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Muğla merkezde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Harmandar, esnaf ve vatandaşlara projelerini anlatarak, herkesi kucaklayacaklarını, hizmet noktasında büyük bir seferberlik ortaya koyacaklarını kaydetti.

“Dinamizmi harekete geçireceğiz”

Harmandar, Muğla’nın ve ilçelerinin daha da gelişmesi, yerel alanda kalkınması için AK Parti'li bir belediye yönetimine ihtiyaç olduğunu, merkezi yönetimin önemli yatırımlarının yanına yerel dinamizm gerektiğini kaydetti.

Son yıllarda merkezi yönetimin katkıları sonucunda Muğla’nın önemli yatırımlara ve projelere kavuştuğunu ifade eden Harmandar, önümüzdeki süreçte Muğla’da doğalgaz kullanımının sağlanacağını kaydetti. Harmandar, “Hizmet noktasında büyük çabalar harcıyoruz. Hep beraber Muğla için el ele vereceğiz" dedi.

Harmandar, Muğla’nın ve insanların geleceği için yerel yönetimin iktidarla aynı partiden olmasının önemine vurgu yaparak, “Muğla’ya hak ettiği hizmetleri ve yatırımları alsın, hak ettiği konuma ulaşsın istiyorum. Muğla halkı için hedefimiz koltuk değil, hizmettir. Tek bir hedefim var o da yapılmayanları yapmaktır” dedi.

Harmandar; “Mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir Muğla modernize etmek, halkıma hizmet etmek istiyorum. Muğla’yı çok seviyorum. Belediye Başkanlığını Allah nasip ederse ilk günden itibaren kırmadan, kızmadan, aşk, şevk ve heyecanla Muğlalı kardeşlerime en iyi hizmeti verebilmek için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

“Hizmet hasretini bitireceğiz”

Harmandar, ”Ziyaret ettiğimiz esnaflarımızın bizleri büyük bir ilgi ve alakayla karşılaması, göstermiş olduğu sıcakkanlılık, ilgi ve alaka bizleri son derece mutlu etmektedir. Onların güvenini kazanmak gurur vericidir. İnşallah 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanarak, iktidarın da gücüyle tüm halkımıza hak ettiği hizmettin en güzelini sunup, Muğla’yı hasret duyduğu hizmetlere kavuşturacağız” dedi.

“Muğla yeni vizyon kazanacak”

31 Mart'tan itibaren Muğla’da yeni bir anlayışa sahip ve vizyon belediyecilik döneminin başlayacağını ifade eden Harmandar, "31 Mart'tan sonra sizlerle hep birlikte oturacağız ve ne nasıl yapacağımıza karar vereceğiz. Ben, yöneticilik hayatımın hiçbir döneminde 'Ben yaptım oldu' mantığıyla hareket etmedim. Eğitim hayatım boyunca hep öğrencilerimin yararını gözettim. Muğla’nın sorunlarını da sizlerin önerileri doğrultusunda çözüme kavuşturacağız" diye konuştu.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.