Hapisten çıktılar yine hırsızlık yaptılar

Marmaris ilçesinde villadan hırsızlık yaptıkları iddia edilen iki kişi, çaldıkları ziynet eşyalarını İzmir’de kuyumcuya bozduruken polis tarafından kıskıvrak yakalandı.M.E(1) ve S.K(18) isimli iki arkadaş 3 gün önce cezaevinden...

Hapisten çıktılar yine hırsızlık yaptılar

Marmaris ilçesinde villadan hırsızlık yaptıkları iddia edilen iki kişi, çaldıkları ziynet eşyalarını İzmir’de kuyumcuya bozduruken polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

M.E(1) ve S.K(18) isimli iki arkadaş 3 gün önce cezaevinden tahliye oldu. Hapisten çıktıktan hemen sonra Marmaris’e gelen , zanlılar Hatipirimi Mahallesinde hırıszlık amacıyla bir villaya girdi. Villadan bin dolar, 600 Euro ile villa sahibinin Hindistan’dan sertifikalı olarak getirttiği 2 bin 500 lira değerindeki 20 adet safir taşı çalarak çıkan S.K ve M.E. aynı gece otobüsle İzmir’e kaçtı. İzmirde bir döviz bürosunda çaldıkları paraları bozdurmak isterken, döviz bürosu sahibi iki kafadardan şüphelenerek polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen İzmir Güven Timi ekipleri şüphelileri kıskıvrak yakalayarak göz altına aldı. Zanlıların üst aramalarında villadan çaldıkları safir taşlar bulundu. Öte yandan zanlıların kredi kartı dolandırıcılığı ve hırsızlık suçlarından 80’e yakın sabıkaları bulunduğu öğrenildi. Hırsızlık şüphelisi iki şahıs polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.