Hande Yener, hayranlarını coşturdu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Demortak Partili (DP) Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan'ın seçim mitingi sonrasında sahne olan pop müziğin sevilen seslerinden Hande Yener, sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.Demokrat...

Hande Yener, hayranlarını coşturdu

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Demortak Partili (DP) Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan'ın seçim mitingi sonrasında sahne olan pop müziğin sevilen seslerinden Hande Yener, sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

Demokrat Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan Marmaris Atatürk Meydanı’nda Yapmış olduğu miting ile halka seslendi. 1500 kişinin katıldığı mitingde Karacan, Belediye meclis üyesi adayları ile birlikte sahneye çıktı. Karacan, Marmaris'in 10 yıldır hak ettiği değeri alamadığını öne sürerek , projelerini halk ile paylaştı. Mustafa Karacan'ın miting konuşmasının ardından sevilen sanatçı Hande Yener sahne aldı. Özellikle gençlerin ve çocukların büyük ilgisini gören sanatçı 45 dakikalık sahne şovu ve hareketli şarkılarıyla izleyenleri coşturdu. Konserin ardından miting sona erdi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.